Project Ecuador

Team

Sonny Brändli, werktuigkundige (trainee)

Ik denk dat we met de installatie van sanitaire voorzieningen zeker de mensen daar kunnen helpen op gebied van hygiëne en dergelijke.

Patrick Kuster, werktuigkundige (trainee)

Ik doe mee aan dit project, omdat ik graag in een team werk. Daarnaast is het een mooie kans om het land en de mensen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. En bovendien help je dan nog mensen die het moeilijker hebben dan wij.

Philippe Lacher, ontwerper (trainee)

Ik wil graag andere levensstandaarden en culturen leren kennen, ervaringen opdoen met onbekende mensen op een ander continent en uiteindelijk positieve herinneringen mee terug nemen.

Christoph Führlinger, kunststoftechnicus (trainee)

Ik kijk ernaar uit om Ecuador en de mensen en hun cultuur te leren kennen. Ik hoop dat ik hen zo veel als mogelijk kan helpen.

Gabriele Schwarz, kunststoftechnicus (trainee)

Ik wil graag deze kans aangrijpen om in Ecuador ervaring op te doen en te helpen bij het verbeteren van de levensstandaard van de schoolkinderen daar.

Heiko Heumesser, machinebouwkundige (trainee)

Ik ben zeer gemotiveerd voor dit project, omdat het een unieke kans is om zoiets mee te kunnen maken.

Stefanie Hauck, industrieel management (trainee)

Voor mij is het sociale aspect het belangrijkst. Ik wil mensen helpen die het moeilijker hebben dan ik, de mensen en het land leren kennen, openstaan voor nieuwe indrukken en uitdagingen, mijn kennis van het Spaans verbeteren – en ook mijn eigen leven meer leren waarderen.

Raphael Jud, werktuigkundige (trainee)

Ik wil helpen om de levensstandaard te verbeteren van mensen die het nodig hebben. En daarom wil ik hun situatie zelf gaan bekijken en mij actief inzetten om die te verbeteren.

Rafael Anner, opleider

Ik kijk ernaar uit om een andere cultuur en een vreemd land te leren kennen. Extra motivatie is voor mij de wetenschap dat ik iets goeds doe, mensen help die heel andere problemen hebben dan wij en als vertegenwoordiger van Geberit een dergelijk hulpproject uit kan voeren. Daarbij wil ik graag opnieuw in mijzelf waarden als bescheidenheid en flexibiliteit ontdekken.

Heinz Waldvogel, international sales engineer

Ik ben er trots op om een reeks specificaties in een bouwproject om te zetten en uiteindelijk twee wc-gebouwen achter te laten. Het is een grote uitdagingen om de bestelling van materiaal en werktuigen zodanig op te stellen dat we precies genoeg hebben. Ik ben blij dat onze trainees de kans krijgen om een installatie met Geberit-producten uit te voeren.