Project Servië

Team

Anna Baluch, industrieel management (trainee)

Wij zien onze watervoorziening als iets vanzelfsprekends, maar in Servië is dat anders. Ik wil zoveel mogelijk indrukken opdoen en mijzelf uitdagen op gebied van verantwoordelijkheidsgevoel, communicatie met anderen, onafhankelijkheid en volwassenheid.

Sarah Berner, monteur (trainee)

Ik kijk ernaar uit naar een land te reizen dat ik niet ken en daar te werken. Voor mij persoonlijk ligt de uitdaging erin dat ik geen idee heb wat me te wachten staat.

Stefan Franz, monteur (trainee)

Je krijgt niet vaak de kans om naar een ander land te reizen, daar te werken en leerzame ervaringen op te doen. Ik vind het fantastisch om anderen te kunnen helpen.

Daniel Hänsel, mechatronicaspecialist (trainee)

Ik wil dit project ondersteunen om andere mensen te helpen een levensstandaard te bereiken, die wij in Duitsland al heel lang kennen. Ik denk dat het een mensenrecht is om met goede hygiëne te kunnen leven.

Fabian Höller, industrieel monteur (trainee)

Ik vind het een fascinerend idee dat ik in een ander land iets kan doen dat bijdraagt aan een betere levensstandaard voor de mensen daar. Dit soort projecten zou vooral vaker in scholen moeten worden uitgevoerd, zodat kinderen al vroeg kennismaken met thema’s als drinkwatervoorziening en hygiëne en daarvan kunnen profiteren.

Tobias Kosche, mechatronicaspecialist (trainee)

Ik vind het een prachtig idee om mensen te helpen die het moeilijker hebben dan ik, en ik beschouw dit dan ook als een zinvolle taak. Goede hygiëne is belangrijk, zeker op scholen, waar de sanitaire faciliteiten door veel verschillende mensen worden gebruikt.

Kevin Okroj, industrieel monteur (trainee)

Ik heb destijds de beelden van de aardbeving in Kraljevo in de media gezien en ben toen blijven volgen wat de uiteindelijke impact daarvan was. Ik denk persoonlijk dat het zinniger is om mensen ter plaatse te helpen dan om geld te geven. En als je dan de kans krijgt deel te nemen aan een project zoals dit, dan is dat natuurlijk geweldig.

Sebastian Weiss, industrieel management (trainee)

Dit is een unieke kans om ervaringen op te doen die je voor altijd bij je draagt, en waarmee je je eigen levensstandaard misschien ook meer leert waarderen. Ik kijk ernaar uit om trainees van andere Geberit-locaties te ontmoeten en met hen samen te werken.

Melanie Wendsche, industrieel management (trainee)

Ik vind het prettig om mensen te helpen die het niet zo goed hebben als ik. Toen ik nog op school zat, heb ik deelgenomen aan een soortgelijk project in Hongarije. Ik denk dat dit project in Servië ook een zeer waardevolle ervaring voor me zal zijn.

Frank Knieps, trainer P&O

Ik volg de humanitaire activiteiten van Geberit al sinds het begin. Volgens mij is het een fantastische zet om dergelijke projecten uit te voeren met trainees. Ik vind het belangrijk dat mensen de eigen levensstandaard leren waarderen, en dat ook overbrengen aan deze jonge mensen.

Norbert Peuckmann, sales consultant

Toen ik Servië bezocht om dit project te organiseren, kreeg ik veel positieve inzichten. Ik verheug me er erg op om dit project ten uitvoer te brengen. We gaan dit doen met negen Geberit-trainees, samen met lokale loodgieters en onze collega’s in Servië, en ik denk dat het voor alle betrokkenen een verrijkende ervaring op zowel professioneel als persoonlijk vlak zal zijn.