Warschau Nationaal Stadion

Drinkwater expertise van Geberit

Warschau Nationaal Stadion

Het Warschau Nationaal Stadion is een bouwwerk dat op kilometers afstand zichtbaar is en is een opvallend kenmerk van het stadsbeeld. Het complex met een gevel van gaas geschilderd in de Poolse nationale kleuren van rood en wit, bevat in totaal 55.000 zitplaatsen.


Gericht op duurzaamheid

Duurzaamheid heeft een cruciale rol gespeeld bij de bouw van het stadion. Voorbeelden van de watertoevoer: de wc's en urinoirs worden met regenwater gespoeld. Als een bedrijf dat gericht is op duurzaamheid, was Geberit in staat om alle inbouwsystemen te leveren die voor de ca. 2100 wc's en urinoirs nodig zijn.

Warschau Nationaal Stadion van binnen

Altijd perfect drinkwater

Voor Geberit is het een constante uitdaging en de plicht om drinkwater te leveren, dat door het gebruik van geschikte, gecertificeerde producten altijd van hygiënisch perfecte kwaliteit is. Om dit te garanderen worden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt.


Hygiënespoeling

In het Warschau Nationaal Stadion worden voor spoeleenheden de hygiënespoelingen van Geberit gebruikt. Water moet regelmatig worden vervangen. Als het te lang in een leiding blijft staan, kan het gaan stagneren. Geberit ontwikkelde de hygiënespoeling met dit in het achterhoofd. Het garandeert de veiligheid van het verse water door ervoor te zorgen dat drinkwater regelmatig en automatisch wordt vervangen om de stagnatietijd te minimaliseren en de versheid te behouden. Hiermee kan elke besmetting van het drinkwater effectief worden voorkomen.

Afdekkappen

Bij Geberit treffen we maatregelen tijdens de productie om te garanderen dat de leidingen en fittingen de fabriek in een hygiënisch perfecte staat verlaten. De Geberit Mapress en Mepla leidingsystemen, die geschikt zijn voor drinkwaterleidingen, worden geleverd met beschermkappen om te voorkomen dat vuil en vreemde voorwerpen kunnen binnendringen.

Veilige eerste vulling en hygiënefilter

Tijdens de eerste vulling van de drinkwaterinstallatie met water, worden alle micro-organismen door het Geberit hygiënefilter tegengehouden. Dit garandeert dat microbiologisch perfect drinkwater na de eerste vulling beschikbaar is.