Objectief beter

Wat verwacht u van uw badkamer? U wilt u comfortabel voelen en genieten van de rust en stilte. Design speelt een belangrijke rol, maar wat is nu precies een goed design? Een aantrekkelijke look is erg belangrijk, maar deze factor alleen is niet genoeg. Hoe zit het met de belangrijkste kenmerken van een goed design die uw comfort verhogen: functionaliteit, gemakkelijk te onderhouden en duurzaamheid? Een design is pas echt goed als het verder gaat dan het uiterlijk en voldoet aan al uw eisen. Uiteindelijk moet het meer dan alleen je ogen imponeren.

Er zit nog meer achter Geberit producten en oplossingen dan je op het eerste gezicht ziet. Daarom is ons motto: "Design gaat verder dan het uiterlijk".


Design gaat verder dan de oppervlakteEenvoudig schoon

Met de eenvoudig te reinigen kamvormige haarzeef en het ontbreken van hoekjes waar vuil kan ophopen, is de Geberit douchevloergoot CleanLine sprankelend, zelfs na gebruik. U zult het uitstekende ontwerp niet alleen op prijs stellen bij het douchen, maar ook tijdens het schoonmaken.
Geberit douchevloergoot CleanLineVieze luchtjes in de badkamer

Als tweede in de badkamer - veel succes! Niet met Geberit DuoFresh:
De Geberit bedieningsplaat Sigma40 met geïntegreerde geurafzuiging pakt vieze geurtjes direct bij de bron aan en reinigt de lucht voordat deze weer fris de ruimte in worden gebracht via de openingen aan de zijkant van de bedieningsplaat.
Bedieningsplaten met innovatieve functies