Toekomstbestendig

De professionele oplossing voor toiletaansluitingen voor stroom- en watertoevoer

Voor de toekomstige eisen op het gebied van gemak

Vandaag voldoet een betrouwbaar conventioneel toiletsysteem met waterbesparende grote- en kleine spoeling misschien nog, maar wat als de huiseigenaar over een paar jaar een douchewc of een geurzuiveringsunit wil plaatsen? In het ideale scenario zijn alle benodigde aansluitingen al aanwezig, zodat kostbare en ingrijpende aanpassingen vermeden kunnen worden.

Geschikt voor een douchewc

De Geberit installatie-elementen voor een wandhangend toilet voldoen niet alleen aan de huidige vereisten op het gebied van gemak, maar ook aan die van de toekomst. Elke nieuwe inbouwinstallatie is met zijn standaard geleverde mantelbuizen voor een ingebouwde aanvoerleiding voor een Geberit AquaClean douchewc klaar voor de eventuele latere toevoeging van een douchewc. Ook beschikt het standaard over de bevestigingspunten voor een mantelbuis voor elektriciteitskabels.


Geschikt voor een geurzuiveringsunit

Toiletsystemen die tevens uitgerust zijn met een verbindingsleiding voor een geurzuiveringsunit (direct vanuit het badkamerkeramiek) zijn volledig voorbereid op de toekomstige vereisten op het gebied van gemak. Daarom raadt Geberit aan om, wanneer mogelijk, altijd installatie-elementen voor wandhangende toiletten met een geurzuiveringsadapter te monteren. De extra kosten zijn minimaal.

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering