Inloopdouches zijn de trend

Geberit afvoersystemen

Hydraulisch geoptimaliseerde afvoer

Hoge afvoercapaciteit, aantrekkelijk design voor semi-openbare en particuliere sanitaire ruimtes en de beproefde, hydraulisch geoptimaliseerde afvoertechniek zijn kenmerkend voor alle oplossingen die Geberit voor de afwatering van douches aanbiedt. Van de Geberit douchegoot en een afvoer voor gelijkvloerse douches tot en met Geberit afvoeren voor gangbare douchebakken biedt Geberit voor elke bouwsituatie oplossingen die perfect bij de Geberit afwateringssystemen passen.

Innovatieve wandafvoer

Met een innovatieve wandafvoer heeft Geberit de gelijkvloerse douche opnieuw gedefinieerd en biedt een alternatief voor de traditionele doucheafwateringen aan dat elegant design met een duidelijk vereenvoudigde inbouw combineert.


Geberit douchevloer

Geberit douchevloer

De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is een fascinerend product, vanaf de eerste aanraking. Het voelt zijdezacht en warm aan.

Geberit douchevloer

Geberit element voor douches met wandafvoer

De innovatieve Geberit elementen voor douches verplaatsen de waterafvoer vanuit de vloer naar de voorwandinstallatie.

Naar de Geberit elementen voor douches

Geberit douchegoten

De nieuwe Geberit CleanLine douchegoten voldoen aan de hoogste verwachtingen met betrekking tot ontwerp en hygiëne. Ze onderscheiden zich van vele conventionele douchegoten omdat ze bijzonder makkelijk te reinigen zijn.

Naar de Geberit douchegoten

Vloerput

Geberit vloerput

De innovatieve Geberit elementen voor douches verplaatsen de waterafvoer vanuit de vloer naar de voorwandinstallatie.

Naar de Geberit vloerputten

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering