Maatstaf voor spoeltechniek

Geberit inbouwreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie
Geberit inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie en er zijn sinds meer dan 40 jaar wereldwijd miljoenen exemplaren in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze met grote en kleine spoeling, spoel/stop-functie en regelbare spoelhoeveelheden. Het Geberit inbouwreservoir Sigma 12 cm (UP320) kan zelfs tot 4,5 liter worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik en krijgt op het WELL-label een zeer goede beoordeling.

Voorbereid voor de toekomst van de badkamer
De elementen voor wc's zijn kant-en-klaar voorbereid voor de Geberit DuoFresh geurzuivering. Tot de levering behoort ook een elektro-mantelbuis voor het aansluiten van Geberit AquaClean, de wc waarmee de gebruiker met water wordt gereinigd.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen
Geberit inbouwreservoirs zijn beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen en de bedieningsplaten Geberit Sigma, Geberit Omega en Geberit Delta. Ze kunnen met alle gebruikelijke wc-keramieken gecombineerd worden.


Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) met een bouwhoogte van 112 cm is geschikt voor snelle en eenvoudige deelhoge of ruimtehoge standaardinstallaties. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voor.

Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm

Het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm biedt met drie bouwhoogtes van 82 , 98 en 108 cm extra mogelijkheden voor de vormgeving van badkamers. Het is bijvoorbeeld geschikt voor voorwandsystemen met plaats voor cosmetica en toiletartikelen of voor toepassing onder een schuin dak of een vensterbank. De bediening kan van boven of van voor worden gemonteerd.

Geberit Sigma inbouwreservoir 8 cm (UP720)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 8 cm (U720) is bijzonder plat en is geschikt voor snelle en eenvoudige deelhoge of ruimtehoge installaties in slanke droogbouwwanden. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voor.

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering