Bekroond design voor uw wellness badkamer

Geberit Monolith wc module

Bewezen sanitaire technologie met een hedendaagse look
Een elegante module vervaardigd uit glas en geborsteld aluminium bevat de complete sanitaire technologie en ondersteunt de wc-keramiek. De installatie is snel en gemakkelijk en veroorzaakt weinig stof, vuil of lawaai. In het algemeen is het makkelijk om verder te werken op de bestaande aansluitingen bij de modernisatie of renovatie van de ruimte. Geberit Monolith heeft al meerdere internationale awards gewonnen door haar opvallende design.

Design dat in elke badkamer past
De Geberit Monolith sanitairmodule is verkrijgbaar in twee bouwhoogtes - 101 cm en, passend bij de Geberit Monolith sanitairmodule voor de wastafel, 114 cm - en is beschikbaar in drie uitvoeringen voor wandhangend closet, vloerstaande closet en Geberit AquaClean. De glazen voorzetplaat is ook verkrijgbaar in vier kleuren.


Geberit Monolith Plus assortimentsuitbreiding

De sanitairmodule Geberit Monolith Plus voegt een aantal handige functies toe aan de Geberit Monolith familie.

Slimme oplossing
Het is verbazingwekkend hoeveel intelligente technologie verborgen zit achter deze mooie buitenkant! Van de intelligente sensortechnologie, de geïntergreerde luchtzuivering en de uitzonderlijk comfortabele spoelbediening, de Geberit Monolith Plus maakt een echte indruk met zijn stat-of-the-art technologie en design


Voor alle zintuigen
Geberit Monolith Plus is een zegen voor al uw zintuigen: een LED-lichtbalk zorgt voor discreet, indirect licht, zodra iemand het toiltet nadert. Een stille ventilator voor luchtzuivering zorgt voor een prettige dosis frisheid.


WELL - Water Efficiency Label

Geberit Monolith sanitair wc module

De Geberit Monolith wc module heeft de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Design awards

  • product design award
  • Interior innovation award
  • plus x award

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering