Design gaat samen met functie

Geberit bedieningsplaten en Geberit spoelsystemen

Badkamer met Omega30

Bedieningsplaten voor inbouwreservoirs

Geberit bedieningsplaten zien er niet alleen geweldig uit – hun veelzijdige functies, die onder andere bestaan uit geïntegreerde geurafzuiging in de Geberit Sigma40 bedieningsplaat, zijn andere redenen waarom ze erg gewild zijn. Er zijn drie verschillende inbouwreservoirs beschikbaar, voorzien van verschillende eigenschappen en bijzondere structurele vereisten: Sigma, Omega en Delta.


Badkamer met Sigma40

Innovatieve functies

Geberit bedieningsplaten combineren intelligente functies met comfort en zorgen voor een verhoogd gevoel van frisheid en hygiëne in de badkamer: touchfree functies, een toiletblokhouder, geurafzuiging, elegante kleuren en de optie voor vlak in de wand geïntegreerde bedieningsplaten.


Badkamer met Sigma20

Showroom voor bedieningsplaten

In de Geberit showroom kunt u kiezen uit talloze functies, productmaterialen en ontwerpmogelijkheden om de bedieningsplaat te vinden die perfect bij u en uw badkameromgeving past.


Badkamer met Sigma10 bedieningsplaat voor urinoirs

Bedieningsplaten voor urinoirs

Wij bieden bedieningsplaten voor urinoirs die de perfecte aanvulling zijn op de ontwerpen van de Geberit bedieningsplaten voor het toilet Zo kunt u uw gekozen ontwerpconcept behouden gedurende elk aspect van uw nieuwe badkamer.


Toiletbediening Type 70

Toiletbediening op afstand

Deze ultra kleine toiletbediening is iets wat u alleen in het assortiment van Geberit vindt. Ze kunnen overal worden geplaatst, waarmee het maximale flexibiliteit biedt.


Badkamer met Sigma40

Inspiraties

Laat je inspireren door onze ideeën en creëer een badkamerontwerp dat perfecte past bij uw smaak en behoeften.


Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering