Maximaal geminimaliseerd

Geberit bedieningsplaat Sigma10

Eén enkele ronde bedieningstoets

Handmatig of bewegingsgevoelig, met spoel/stop of met grote en kleine spoeling, met batterij- of netvoeding – de mogelijkheden van de Geberit Sigma10 bedieningsplaten zijn bijna oneindig.


Spoel/stop functie en geïntegreerde toiletblokhouder

De basis uitvoering van de Geberit Sigma10 bedieningsplaat heeft een spoel/stop-functie. Een extra optie is een geïntegreerde toiletblokhouder, die toegankelijk is achter de ronde scharnierende plaat, die te openen is met slechts één hand. De Sigma10 is beschikbaar in een makkelijk schoon te maken rvs uitvoering en ook in zes verschillende kunststof versies.

Bewegingsgevoelige spoelbediening voor in de woning

De cirkel is rond: Geberits Sigma10 familie wordt gecompleteerd door een bedieningsplaat die uitsluitend verkrijgbaar is met bewegingsgevoelige technologie en speciaal ontworpen is voor in de woning. Alle Geberit Sigma10 bedieningsplaten maken gebruik van waterbesparende dubbele spoeltechniek. De elektronica in deze bedieningsplaten kan, geheel naar voorkeur van de klant, aangesloten worden op net- of batterijvoeding (twee 1,5 V batterijen). Ook dit model is verkrijgbaar in zowel een rvs uitvoering als in zes verschillende kunststof uitvoeringen.

Geberit Mambo omgedoopt tot Geberit Sigma10

Tijdens de ontwerpfase van de nieuwe Sigma10 familie heeft Geberit besloten om alle bedieningsplaten binnen de familie één enkele ronde bedieningstoets te geven. Ook de bewegingsgevoelige Geberit Mambo bedieningsplaat, die jarenlang succesvol dienst heeft gedaan in (semi)publieke sanitairruimten, heeft eraan moeten geloven.

Op het eerste gezicht lijkt deze uiterst functionele bedieningsplaat weinig veranderingen te hebben ondergaan. Als hij echter naast een van zijn oudere broertjes gelegd wordt, is goed te zien hoeveel stijlvoller en beter de nieuwe Geberit Sigma10 met elektronische en handmatige spoelfunctie is. Alleen aan de beproefde technologie achter de bedieningsplaat is uitsluitend in een rvs uitvoering verkrijgbaar.


Met handmatige of bewegingsgevoelige bediening

De sterke Geberit Sigma10 voor handmatige en bewegingsgevoelige bediening is primair ontworpen voor openbare ruimtes, maar is ook toepasbaar in het gewone huishouden. Moeilijk te overtreffen in de vorm van functionaliteit, is de bedieningsplaat, gemaakt van rvs, is verkrijgbaar met grote- en kleine spoelactivering en kan aangesloten worden op net- of batterijvoeding.


Geberit Sigma10: ook voor spoelbediening van het urinoir

Geberit biedt zowel handmatige als bewegingsgevoelige bedieningsplaten voor het urinoir die overeenkomen met de Sigma10 bedieningsplaat voor het toilet.


Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering