Schitterende elegantie

Geberit bedieningsplaat Sigma50

Rank en elegant

Zijn harmonieuze proporties, hoogwaardige materialen en het pure vakmanschap waarmee alle elementen van deze bedieningsplaat zijn afgewerkt, maken de nieuwe Geberit Sigma50 tot een waar pronkstuk met de hoogste design verwachtingen.


Veel gebruik van glas

Industrieel ontwerper Christoph Behling heeft het ontwerp van de elegante Geberit Sigma50 bedieningsplaat flink onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn en voldoet aan alle moderne eisen. Aan de externe proporties en de grootte van de bedieningstoetsen is niets veranderd. Toch heeft de bedieningsplaat op visueel gebied een metamorfose ondergaan: er is veel glas gebruikt en dat geeft de plaat een veel luchtiger aanzicht. Een duidelijke buitenrand is met opzet weggelaten, zodat het lijkt alsof de glazen plaat voor de wand zweeft.

De perfecte verwerking van de materialen is tot in het allerlaatste detail terug te zien. Zo zijn bijvoorbeeld de scherpe randen van het hoogwaardige veiligheidsglas vakkundig afgerond. En geheel volgens de laatste trends hebben de twee bedieningstoetsen op het dubbele spoelsysteem een licht glooiende vorm gekregen. Het oppervlak van de spuitgegoten zinken bedieningstoetsen met hun slanke hoogglans randen ademen puur vakmanschap uit.

Minimale bouwhoogte

Het zwevende karakter van de nieuwe Geberit Sigma50 wordt extra geaccentueerd door zijn minimale bouwhoogte: deze bedraagt slechts 13,5 mm. De bedieningsplaat is onder andere verkrijgbaar in de uitvoeringen alpien wit, zwart en umbra glas.

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering