Veelzijdig design

Geberit Monolith wastafel element

Meer vrijheid in de vormgeving
De Geberit Monolith geeft de badkamer karakter en start een nieuwe productcategorie tussen opbouw- en inbouwinstallatie. Het innovatieve sanitair element geeft vrijheid in de vormgeving in combinatie met grote functionaliteit. Hij is naar keuze voor staande kranen en voor wandkranen verkrijgbaar.

Badkamermeubel en installatie-element
Optioneel is het element verkrijgbaar met een lade links, rechts of aan beide zijdes waarin bijvoorbeeld doucheproducten en cosmetica kunnen worden bewaard. Op de bovenkant van het element met 114 cm bouwhoogte kunnen een tandenpoetsbeker, haarborstel en andere toiletartikelen worden geplaatst. Passende dubbele handdoekhouders zijn leverbaar als gewijzigde versie uit de serie "Loft" van het fabricaat EMCO, uitsluitend verkrijgbaar via Geberit.

Onderhoudsvriendelijk en elegant
De Geberit sifon voor wastafels is onzichtbaar weggewerkt onder het oppervlak van het sanitair element. Voor servicewerkzaamheden is er toegang via een onderhoudsopening, die met een elegante afdekplaat is afgesloten. De voorzetplaat van de Monolith is van veiligheidsglas, dat in verschillende kleuren leverbaar is; de zijdelen zijn van geborsteld aluminium.


Design awards

  • IF product design award
  • Plus X award
  • reddot award
  • interior innovation award

Geberit Monolith wastafel element, zand

Wandkraan hendel rechts
Voor kranen met steekmaat 10 cm

Geberit Monolith wastafel element, umbra

Wandkraan hendel rechts
Voor kranen met steekmaat 10 cm

Geberit Monolith wastafel element, zwart

Wandkraan hendel links
Lade links
Voor kranen met steekmaat 8 cm

Geberit Monolith wastafel element, wit

Voor staande kranen
Lade aan beide kanten

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering