De juiste keuze

Geberit Monolith Plus

Geberit Monolith Plus

Geberit Monolith Plus

1

LED verlichting

ComfortLight

De LED-verlichting instelbaar in zeven verschillende kleuren schakelt zichzelf automatisch in wanneer men de Geberit Monolith Plus benadert. Deze functie zorgt zowel voor oriëntatie als voor een aangename sfeer.

2

Dag- en nacht detectie

Lichtsensor

De lichtsensor voor dag- en nachtdetectie kan manueel in- en uitgeschakeld worden. De ComfortLight verlichting wordt dan automatisch geactiveerd wanneer het donker is.

3

Geurafzuiging

Gebruikersdetectie

De gebruikersdetectie activeert de geurafzuiging van zodra iemand zich op de wc zet.

4

Doeltreffende geurafzuiging

Keramische honingraatfilter

Tegenwoordig hoeft er geen sprake meer te zijn van onaangename geurtjes in de badkamer of wc. Geurafzuiging werkt aan de hand van een keramische honingraatfilter technologie – een uitzonderlijk efficiënte methode om geurtjes te verwijderen. De gemakkelijk vervangbare keramische honingraatfilter is zeer duurzaam (> zes jaar).

5

Ventilator voor geurafzuiging

Stille werking

De extreem stille ventilator verzekert efficiënte geurextractie in de wc-pot en is herkenbaar aan een pulserend licht.

6

Activeer de spoeling door een lichte aanraking

Soft touch bediening

De soft touch bediening vereist enkel een zachte aanraking om de spoeling in gang te zetten. Alle instellingen kunnen aangepast worden op het controlepaneel, zoals bijvoorbeeld de kleur van de ComfortLight verlichting.

7

Geschikt voor praktisch alle closets

Compatibiliteit

Praktisch alle beschikbare closets en Geberit AquaClean douchewc‘s kunnen geplaatst worden op de Geberit Monolith Plus.

8

Electrische aansluiting vereist

Eenvoudig te installeren

Als er een elektrische aansluiting aanwezig is, is de installatie van Geberit Monolith Plus een fluitje van een cent. Verder zijn alle componenten gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud.

Aantrekkelijk design
Geberit Monolith Plus is een sanitairmodule voor de wc met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra comfortfuncties waaronder: ComfortLight, geurzuivering en soft-touch bediening. Een echt veelzijdig product.

Comfort voor alle zintuigen
De slanke LED-lichtbalk aan de bovenzijde van het element biedt discreet en indirect licht, dat aangaat zodra iemand bij het toilet komt. ComfortLight is het meest opvallende kenmerk van het Geberit Monolith Plus wc element. Er kan gekozen worden uit 7 lichtkleuren en ook de intensiteit kan naar wens aangepast worden.

Frisse lucht voor iedereen
Vieze geurtjes worden in het element geneutraliseerd met behulp van een duurzaam keramisch filter dat maar liefst 6 jaar mee gaat en geïntegreerd is in het reservoir. De lucht wordt gezuiverd en vervolgens weer aan de zijkanten van het element teruggebracht in de ruimte. Het geurzuiveringssysteem wordt eenvoudig in werking gesteld door een soft-touch knop bovenop het element of automatisch via een afstand-detectie (< 50 cm). De luchtzuivering stopt automatisch weer na 10 minuten. De geurafzuiging functioneert onafhankelijk van een ventilatiesysteem en zorgt voor meer frisheid.

Geberit Monolith Plus

Sensorgestuurd
De functies ComfortLight en geurafzuiging worden automatisch ingeschakeld wanneer iemand het toilet nadert. Een sensor zorgt voor de activering. Een zachte aanraking op de elektronische toets is voldoende voor de soft-touch spoelbediening.