Complete oplossingen voor uw toilet

Geberit sanitairsystemen

Geberit installatiesystemen: als alles perfect moet kloppen
Geberit installatiesystemen bieden alles wat uw sanitaire ruimte voor een veilige sanitairinstallatie nodig heeft. Onzichtbare inbouwreservoirs zorgen voor meer ruimte in de badkamer en een elegant uiterlijk. Slimme spoeloplossingen en waterbesparingssets verminderen het waterverbruik. Elegante Geberit bedieningsplaten of de innovatieve Geberit Monolith wc elementen plaatsen designaccenten. En met Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigt, haalt u nu al de hygiënestandaard van morgen in huis.

Complete oplossingen waarbij alles gewoon klopt
Bij Geberit krijgt u complete oplossingen voor de wc, waarbij design en werking perfect bij elkaar passen. U kunt vertrouwen op de Zwitserse Geberit kwaliteit, die zij door middel van tientallen jaren ervaring heeft opgebouwd.


Geberit DuoFresh inbouwreservoir in combinatie met de Sigma40 bedieningsplaat zorgt ervoor dat u nooit meer onaangename geurtjes ruikte op het toilet.


Met het voor zijn design bekroonde Geberit Monolith wc element volgt Geberit nieuwe wegen op het gebied van badkamerdesign. Ongeacht of u een nieuwbouw plant of uw badkamer wilt renoveren – het design element kan zonder ingrijpende aanpassingen ingebouwd worden en maakt het installeren van de wc eenvoudig en aantrekkelijk.


Hier komt u meer te weten over de Monolith voor de wc

Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, brengt een nieuwe dimensie van frisheid in badkamers en sanitaire ruimtes.


Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean

Geberit bedieningsplaten vormen de perfecte wandafsluiting van de badkamerinstallatie over de onzichtbare inbouwreservoirs, die tegenwoordig vrijwel standaard zijn in moderne sanitaire ruimtes. De bedieningsplaten zijn in veel aantrekkelijke designlijnen verkrijgbaar en bieden passende oplossingen voor elk badkamerconcept.


Hier komt u meer te weten over Geberit bedieningsplaten

Geberit inbouwreservoirs bewijzen al meer dan 40 jaar wereldwijd hun betrouwbaarheid en zijn in miljoenen exemplaren in gebruik. Ze zetten maatstaven bij de waterbesparing. Geberit opbouwreservoirs completeren de Geberit sanitairsystemen. Met waterbesparingssets zorgt Geberit ervoor dat ook oudere modellen op een eigentijdse manier het verbruik van hulpbronnen kunnen verminderen.Meer informatie:

Naar onderwerp planning en bouwleiding