Gemak verzekerd

Geberit bedieningsplaten met innovatieve functies

Sigma40 geurafzuiging

Geurafzuiging

Haal normaal adem: Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door het direct verwijderen van vieze geurtjes uit de wc-pot, voordat ze de kans krijgen zich te verspreiden. De geurafzuiging wordt makkelijk gestart door één druk op de knop en schakelt automatisch uit.


Sigma80 comfort functie

Touchfree

Geberit bedieningsplaten verbeteren uw badkamer hygiëne door middel van de handige, sanitaire state-of-the-art voorzieningen. Bedieningsplaten met touchfree bediening, elegante kleuren brengen sfeer in de kamer en vieze geurtjes zijn verleden tijd.


Omega60, vlak met de wand

Gelijk met de wand

Geberit bedieningsplaten die vlak geïntegreerd zijn in het betegelde oppervlak, voorkomen verstoring in de harmonie van het design. De minimalistische elegantie laat ze niet alleen mooi passen bij de laatste design trends, maar maakt ze ook de beste keuze voor zelfs de meest geavanceerde badkamers.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Dankzij de soft-touch toetsen is slechts een zachte druk op de bedieningsplaat nodig om een bijzonder stille spoeling te activeren - zodat iedereen rustig kan blijven slapen.


Sigma50 toiletblokhouder

Toiletblokhouder

Niets is eenvoudiger: Klap de Geberit bedieningsplaat open, plaats het toiletblokje in de toiletblokhouder en klap weer dicht. De optionele toiletblokhouder is compatibel met bijna alle bedieningsplaten uit de Sigma serie.


Geberit DuoFresh

1

Frisse lucht voor iedereen

Geurafzuiging

Vieze luchtjes in de badkamer en het toilet zetten intermenselijke relaties onder druk. 92% van de mensen denkt dat geuren effect hebben op hoe we ons voelen.

2

Direct bij de bron

Stille ventilator

Met een functioneel principe, vergelijkbaar met een afzuigkap in de keuken, verwijdert Geberit DuoFresh vieze luchtjes direct bij de bron: in de toiletpot. Een stille ventilator onttrekt de luchtjes voordat deze zich in de ruimte kunnen verspreiden.

3

Geen bestrijdingsmiddel

Actief koolstoffilter

Geberit DuoFresh is aanmerkelijk effectiever dan andere manieren zoals luchtverfrissers. Vieze luchtjes worden niet gecamoufleerd, maar gezuiverd middels een actief koolstoffilter.

4

Kan individueel worden bediend

Slechts één druk op de knop

Geurafzuiging kan worden geactiveerd wanneer dit nodig is. De gezuiverde lucht wordt via de bedieningsplaat weer fris de ruimte in gebracht. Het schakelt na 10 minuten automatisch weer uit; maar het kan ook handmatig gestopt worden.

5

Beter alternatief

Energiebesparing

Een open raam doet hetzelfde? Geberit DuoFresh overtreft deze methode sterk wat betreft energiebesparing.

6

Toiletblokhouder

Dubbele hygiëne

Geberit DuoFresh is uitgerust met een toiletblokhouder die een hygiënisch en fris toilet verzekerd.

7

In een oogblink

Comfort

Het actieve koolstoffilter is net zo toegankelijk als de toiletblokhouder en daardoor makkelijk te vervangen.

8

Alles geïntegreerd

Makkelijk te installeren

De speciale Geberit GIS of Geberit Duofix elementen voor DuoFresh zijn uitgerust met een geïntegreerde ventilatiepijp voor geurafzuiging. Zorg voor stroomtoevoer en Geberit DuoFresh kan ook op een later moment nog geïnstalleerd worden.

Meer informatie:

Naar onderwerp planning en bouwleiding
Naar onderwerp installatie en uitvoering