Maximaal geminimaliseerd

Geberit bedieningsplaat Sigma10

Eén enkele ronde bedieningstoets

Handmatig of bewegingsgevoelig, met spoel/stop of met grote en kleine spoeling, met batterij- of netvoeding – de mogelijkheden van de Geberit Sigma10 bedieningsplaten zijn bijna oneindig.


Spoel/stop functie en geïntegreerde toiletblokhouder

De basis uitvoering van de Geberit Sigma10 bedieningsplaat heeft een spoel/stop-functie. Een extra optie is een geïntegreerde toiletblokhouder, die toegankelijk is achter de ronde scharnierende plaat, die te openen is met slechts één hand. De Sigma10 is beschikbaar in een makkelijk schoon te maken rvs uitvoering en ook in zes verschillende kunststof versies.

Bewegingsgevoelige spoelbediening voor in de woning

De cirkel is rond: Geberits Sigma10 familie wordt gecompleteerd door een bedieningsplaat die uitsluitend verkrijgbaar is met bewegingsgevoelige technologie en speciaal ontworpen is voor in de woning. Alle Geberit Sigma10 bedieningsplaten maken gebruik van waterbesparende dubbele spoeltechniek. De elektronica in deze bedieningsplaten kan, geheel naar voorkeur van de klant, aangesloten worden op net- of batterijvoeding (twee 1,5 V batterijen). Ook dit model is verkrijgbaar in zowel een rvs uitvoering als in zes verschillende kunststof uitvoeringen.


Met handmatige of bewegingsgevoelige bediening

De sterke Geberit Sigma10 voor handmatige en bewegingsgevoelige bediening is primair ontworpen voor openbare ruimtes, maar is ook toepasbaar in het gewone huishouden. Moeilijk te overtreffen in de vorm van functionaliteit, is de bedieningsplaat, gemaakt van rvs, is verkrijgbaar met grote- en kleine spoelactivering en kan aangesloten worden op net- of batterijvoeding.


Geberit Sigma10: ook voor spoelbediening van het urinoir

Geberit biedt zowel handmatige als bewegingsgevoelige bedieningsplaten voor het urinoir die overeenkomen met de Sigma10 bedieningsplaat voor het toilet.


Meer informatie:

Naar onderwerp planning en bouwleiding
Naar onderwerp installatie en uitvoering