Zekerheid voor de dagelijkse zaken

Barrièrevrije Geberit toilet oplossingen

Geberit Duofix wc element: Closets veilig en barrièrevrij ingebouwd

De elementen voor wandclosets van het installatiesysteem Geberit Duofix zijn perfect afgestemd op de behoeften van mensen met motorische beperkingen. In hoogte verstelbare elementen maken het mogelijk achteraf op elk gewenst moment aanpassingen aan te brengen voor een comfortabel en rolstoelvriendelijk gebruik. Eveneens rolstoelvriendelijk en bijzonder veilig is het element voor grotere keramieklengte tot maximaal 70 cm. Het aanbod wordt gecompleteerd door elementen met geïntegreerde bevestigingsmogelijkheid voor steunen die zich bij inbouw achteraf snel, eenvoudig statisch betrouwbaar laten inbouwen.

Alles schoon met een druk op een knop: Radiografische wc-stuursystemen

Afstandsbedieningen maken een comfortabele en eenvoudige bediening door de toiletgebruiker, familieleden of verzorgend personeel mogelijk. Zij kunnen als schakelaar in de armsteun ingebouwd worden of als knop aan de wand gemonteerd worden.

Betere lichaamshygiëne: Geberit AquaClean

De weldadige en comfortabele reiniging met een zachte waterstraal maakt de Geberit AquaClean tot de ideale completering van de lichaamsverzorging. De gebruikers van de wc kunnen zich reinigen met water zonder lastige bewegingen. Uw privacy blijft behouden, omdat u minder op hulp aangewezen bent dan bij een conventionele wc.