Kent alles. Sinds 1964.

Geberit ProApp.

De ProApp is dé ideale App voor installateurs en monteurs, die het werken met Geberit inbouwreservoirs nóg makkelijker maakt. De Geberit ProApp bevat naast de complete productcatalogus, de onderdelen catalogus, montagefilms, en een barcode scanner, ook een productherkenner-tool. Hiermee kan je tijdens het werk onmiddellijk (bestel)informatie opvragen over alle inbouwreservoirs die in de afgelopen vijftig jaar door Geberit zijn ontwikkeld.


Hoe werkt de ProApp:

Sta je voor een reservoir dat je niet direct herkent, dan kun je aan de hand van een afbeelding van de bedieningsplaat, het binnenwerk of de codering in het reservoir zien welk inbouwreservoir je onder handen hebt. En nog belangrijker: welke producten hierin verwerkt zitten, welke artikelnummers dus nodig zijn om de reserveonderdelen te bestellen of eventueel de beschikbaarheid van een complete revisieset te controleren om zelfs de oudste Geberit reservoirs weer werkend te krijgen.

De ProApp bevat de volgende onderdelen:

Online productcatalogus: daarmee kan altijd, waar je ook bent, informatie over een product opgezocht worden (leveringsinformatie, maatvoering, maar ook adviesprijzen)

Online onderdelencatalogus: mocht je onderweg ergens onderhoud plegen en op zoek zijn naar een bepaald onderdeel

Installatiefilms: handig als je visuele ondersteuning nodig hebt tijdens montage

EAN scanner

• En als laatste, maar zeker het meest bijzondere onderdeel van de App: de Product Herkenner