Geberit AquaClean 4000 / 4000 set

Hygiëne voor elk huis

Wilt u momenteel niet uw gehele wc vernieuwen dan is de Geberit AquaClean 4000 de perfecte oplossing voor uw badkamerplanning. De Geberit AquaClean 4000 kan in een handomdraai op elk bestaand toilet worden gemonteerd. Door zijn elegante design is de zitting nauwelijks van een gewone zitting te onderscheiden. Des te overtuigender zijn de eigenschappen:

Douchewc zitting met bijpassende wc keramiek
Voor mensen die het badkamerdesign graag een stapje verder brengen, is de Geberit AquaClean 4000 toiletzitting nu ook te combineren met een elegante, bijpassende wc keramiek.


Geraffineerd doucheprincipe
Na een druk op de knop reinigt een douchestraal met lichaamstemperatuur het onderlichaam.

Hygiënisch schoon
De douchekop wordt elke keer voor en na het reiniging automatisch gespoeld.


Eenvoudig gemonteerd
De Geberit AquaClean 4000 komt in de plaats van zitting en deksel van het bestaande closet. Heel eenvoudig is de vernieuwing in de badkamer met de nieuwe Geberit AquaClean voorzetplaat. Bijkomend voordeel: bij een verhuizing kan het opzetstuk eenvoudig gedemonteerd en elders weer gemonteerd worden.


Zeer gebruikersvriendelijk
De handbediening aan de zijkant van het closet zorgen voor bijzonder goed bedieningscomfort.

Hightech voor zitting en deksel
Zoals alle Geberit AquaClean modellen werkt ook dit model met een softclose mechanisme, d.w.z. speciale dempers vangen de zitting en deksel geruisloos op. De zitting garandeert ergonomisch geoptimaliseerd comfort en kan met eenvoudige handgrepen verwijderd en gereinigd worden.

Designelement in de badkamer
Ontdek de Geberit AquaClean design badkamer en laat u inspireren voor het vormgeven van echte droombadkamers.

Naar de fotogalerij