Geberit AquaClean Mera

Een meesterwerk van functie en design

Geberit AquaClean chrome

De Geberit AquaClean Mera legt de lat op alle vlakken hoger. Het biedt de hoogste standaards op het gebied van technologie, ontwerp en comfort. Verkrijgbaar in twee modellen: Geberit AquaClean Mera Classic, indrukwekkend om de hoogstaande functies en de Geberit AquaClean Mera Comfort, die een aantal extra comfort functies biedt.


Overtuigende argumenten

 • De Geberit AquaClean Mera bereikt een nieuw level van comfort doordat de geavanceerde technologie en het stijlvolle design elkaar perfect aanvullen.
 • De gepattenteerde WhirlSpray douchetechnologie verzekerd een grondigere reiniging en een aangename douche-ervaring met een lager waterverbruik.
 • Het hybride warmwatersysteem dat bestaat uit een combinatie van een permanente waterstroomverwarmer en boiler, zorgt voor een onmiddellijke en permanente warmwatertoevoer.
 • De TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische geometrie van de randloze keramiek, maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen.
 • Onaangename geurtjes worden verwijdert door de geïntegreerde luchtzuivering. Bij het Comfort model worden het automatisch openen en sluiten van de wc -deksel, het discrete oriëntatielicht en het verwarmingssysteem voor de wc-zitting aangestuurd door de bewegingssensor.
 • Alle technische componenten zijn compleet geïntegreerd in de wc.
 • De Geberit AquaClean Mera kan gemakkelijk door slechts één sanitairinstallateur gemonteerd worden.

Overzicht van de vele functies

Geberit AquaClean Mera glansverchroomd Geberit AquaClean Mera alpien wit
 • Geberit AquaClean Mera glansverchroomd
 • Geberit AquaClean Mera alpien wit

Tien goede redenen om te kiezen voor de Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera met open wc-bril

1

WhirlSpray douchetechnologie

Twee sproeikoppen voor een merkbaar verschil

Geberit AquaClean Mera WhirlSpray

Een pulserende douchtstraal - verfijnd door dynamische ventilatie – garandeerd een uiterst doelgerichte en grondige reiniging, een aangename douche-ervaring met een lager waterverbruik.

2

TurboFlush spoeltechnologie

Optimaal spoelen

Geberit AquaClean Mera TurboFlush

De asymmetrische geometrie van de randloze keramiek, maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen. Hiervoor zijn een opening aan de zijkant en optimale geleiding van de spoelwaterstroom nodig. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks, omdat randen en hoeken volledig overbodig gemaakt zijn.

3

Automatische wc-deksel - alleen bij Geberit AquaClean Mera Comfort

Geen onnodige inspanning

Geberit AquaClean Mera automatische wc-deksel

De bewegingssensor activeert het automatisch openen van de wc-deksel. Sluiten vereist ook geen inspanning - tenzij u de procedure wilt starten met een lichte aanraking. Deze functie zorgt ervoor dat de wc altijd sluit na gebruik. Wat zou handiger zijn?

4

Ladydouche

Een discrete sproeikop

Geberit AquaClean Mera ladydouche

De afzonderlijke ladydouche zorgt voor een heerlijke, tedere douchestraal. De sproeikop zit in de douchearm geïntegreerd, waardoor hij hygiënisch beschermd blijft, zelfs als hij niet in gebruik is.

5

Warmeluchtföhn

Kan een föhn intelligent zijn?

Geberit AquaClean Mera warmeluchtföhn

Ja, de arm van de warmeluchtföhn schuift onafhankelijk van de douchearm uit en brengt zichzelf automatisch in positie. De intelligente droogfunctie houdt tijdens het drogen rekening met de verandering in de gevoeligheid van de huid ten opzichte van warmte.

6

Verwarmbare wc-bril - alleen bij Geberit AquaClean Mera Comfort

Compleet zitcomfort

Geberit AquaClean Mera verwarmbare wc-bril

De voordelen van het verwarmingssysteem voor de wc-zitting, die optioneel kan worden ingesteld, zijn snel duidelijk. Dankzij de bewegingssensor warmt de hoogwaardige duroplast wc-zitting op zodra je deze benadert. In de slaapstand werkt deze functie niet en gebruikt deze geen stroom.

7

Geïntegreerde geurafzuiging

Waarom doorgaan met ventileren?

Geberit AquaClean Mera geurafzuiging

Automatisch geactiveerde, geruisloze luchtzuivering verwijdert onaangename geurtjes meteen op de plaats waar ze ontstaan: in de keramische pot. De lucht in de keramische pot wordt gezuiverd door een honingraatfilter met een lange levensduur.

8

Oriëntatieverlichting - alleen bij Geberit AquaClean Mera Comfort

Atmosferische wegwijzer

Geberit AquaClean Mera oriëntatieverlichting

Discreet licht vestigt onmiddelijk de aandacht en helpt je jezelf 's nachts te oriënteren. Het sfeervolle licht wordt geactiveerd door de bewegingssensor en licht op in een van de zeven kleuren, die individueel ingesteld kunnen worden.

9

Afstandsbediening

Gemakkelijk bedienen

Geberit AquaClean Mera afstandsbediening

Gevoelige bruikbaarheid is het idee achter de afstandsbediening. Gegevens invoeren kan met één hand. Aanpassingen aan de detectie-afstand van de afstandssensor en andere instellingen kunt u doen via het menu op het display aan de achterkant van de afstandsbediening.

10

Overeenstemming

De slimme oplossing

Geberit AquaClean Mera met Monolith

Dankzij de Geberit installatietechniek kan een Geberit AquaClean Mera in bijna elke bouwsituatie worden geïnstalleerd. De douchewc is toepasbaar met alle voorwandsystemen en de Geberit Monolith sanitairmodules.

Wat uw klant bevalt…

Door de vrijwel onbeperkte mogelijkheden die de installatietechnologie van Geberit biedt, zijn er amper technische scenario’s denkbaar waarin er geen Geberit AquaClean Mera geïnstalleerd kan worden. Als de fysieke kenmerken van de meest uitgebreide Geberit douchewc al een indruk hebben gemaakt, dan zal de overvloed aan comfortfuncties uw klant verbijsteren - en terecht.

…zal u ook bevallen

De Geberit AquaClean Mera biedt genoeg redenen om te vieren - van planning en installatie tot onderhoud. Behalve dat er stroomtoevoer moet zijn, is er geen extra planning vereist. Aangezien alle Geberit AquaClean douchewc’s uitgerust zijn met een geïntegreerd mechanisme dat ze scheidt van het drinkwatersysteem, is het verder niet nodig om andere bijkomende systemen te installeren met het oog op conformiteit met de drinkwaterstandaards EN 1717, EN 13077 en de Drinkwaterwet en het Drinkwaterbesluit in Nederland. De hele technologie, de muurbevestigingselementen en de stroomaansluitingen zitten verborgen achter een elegante kunststof afdekplaat van hoge kwaliteit. Deze kan makkelijk worden verwijderd om installateurs en technici vlotte toegang te verschaff en tot alle onderdelen. Ondanks zijn 30 kg kan de Geberit AquaClean Mera makkelijk worden gemonteerd door slechts één sanitairinstallateur dankzij een ingenieus verpakkingsconcept. Dankzij voorgemonteerde geluidsisolatietape op het metalen frame is de installatie nog makkelijker.

 • Geberit AquaClean Mera system
 • Geberit AquaClean Mera with Monolith