Design voorzetplaat

Maakt aansluitleidingen onzichtbaar
De Geberit AquaClean voorzetplaat is de ideale oplossing om een Geberit AquaClean model achteraf te installeren. De plaat dekt de benodigde aansluitleidingen elegant af en zorgt in een oogwenk voor een perfecte uitstraling in uw badkamer - zonder dat u in tegels of wanden hoeft te boren.

Overal toepasbaar
De Geberit AquaClean voorzetplaat in combinatie met een Geberit AquaClean zitting levert een esthetisch en elegant resultaat, zonder dat er iets aan de constructie van het gebouw wordt veranderd. Met de Geberit AquaClean voorzetplaat kunnen ook naderhand complete wc systemen gemonteerd te worden. De toevoerleiding is onzichtbaar verborgen achter de voorzetplaat en de bedieningsplaat voor grote- en kleine spoeling is daarin vlak geïntegreerd. Zo kunnen ook oudere bedieningsplaten optisch fraai vervangen worden.


Twee uitvoeringen
De design voorzetplaat voor Geberit AquaClean is leverbaar in twee uitvoeringen: als eendelige set voor zittingen en als tweedelige set voor totaalsystemen. Beide versies zijn bedoeld voor combinatie met de Geberit inbouwreservoirs UP300 en UP320 en gaan uit van wandhangende wc keramieken. Het Geberit inbouwreservoir model UP320 heeft achter de wand al een mantelbuis voor installatie achteraf van Geberit AquaClean zonder zichtbare toevoerleiding.


Goede redenen voor de Geberit AquaClean voorzetplaat

  • Ongecompliceerde totale oplossing voor elke badkamer/wc
  • Geen zichtbare aansluitleidingen
  • Geen ingreep in de constructie van het gebouw