Geberit AquaClean Tuma

Het veelzijdige product voor elke woning

Geberit AquaClean Tuma

Frisheid en comfort binnen handbereik: dankzij zijn compacte vorm maakt de Geberit AquaClean Tuma douchewc optimaal gebruik van de bestaande ruimte. Dit model biedt zelfs kleine badkamers een optimale esthetische uitstraling en tovert deze in een handomdraai om in oases van pure wellness. Reinigen met water wordt dan ook een aantrekkelijke en betaalbare optie voor een brede klantenkring.


Overtuigende argumenten

  • Het geavanceerde productconcept verenigt een slank en elegant ontwerp met ingenieuze technologie.
  • De AquaClean Tuma is leverbaar als compleet systeem met een volmaakt bijpassende wc-keramiek en onzichtbaar weggewerkte water- en elektriciteitsaansluitingen of als losse toiletzitting, geschikt voor montage op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken.
  • De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie garandeert een uitzonderlijk comfortabele reiniging, waarbij ook nog eens water wordt bespaard. Een permanente doorstroomverwarmer zorgt voor permanent warm water.
  • Bovendien is de comfortabele installatie voorzien van een effectieve luchtzuivering, een ergonomisch ontworpen verwarmde wc-zitting, een warmeluchtföhn en een intuïtieve afstandsbediening.
  • Met zijn Rimfree® wc-keramiek zonder spoelrand voldoet de AquaClean Tuma aan de nieuwste standaard ten aanzien van hygiëne en onderhoudsgemak.
  • De montage kan eenvoudig door één installateur worden uitgevoerd.

Geberit AquaClean Tuma
Compleet systeem
Geberit AquaClean Tuma
Toiletzitting
  • Geberit AquaClean Tuma met keramiek
  • Geberit AquaClean Tuma zonder keramiek

We hebben aan uw klanten gedacht...

De Geberit AquaClean Tuma is leverbaar als compleet systeem en als losse toiletzitting voor montage op reeds geïnstalleerde wc-keramieken. De toiletzitting biedt dezelfde functionaliteiten als het complete systeem en is geschikt voor montage op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken, zonder omvangrijke bouwkundige ingrepen. Daardoor is de toiletzitting voor elke woning geschikt, zelfs voor huurwoningen en is daarmee de perfecte, flexibele optie voor elke bewoner die van een schoon en fris gevoel wil genieten en tegelijk hun badkamer willen upgraden.

...en ook aan u, natuurlijk

Er zijn nagenoeg geen bouwkundige omstandigheden waarbij een Geberit AquaClean Tuma niet kan worden geïnstalleerd. Het enige wat nodig is, zijn aansluitingen voor water en elektriciteit. Net als uw ervaring met andere Geberit producten, kan de Geberit AquaClean Tuma eenvoudig door één installateur worden gemonteerd dankzij de geavanceerde verpakking met geïntegreerde montagehulp. Alle technologie van de AquaClean Tuma is ondergebracht in de compacte functie-eenheid boven de wc-keramiek en zijn vanaf daar gemakkelijk bereikbaar voor installateurs of servicemonteurs. Omdat alle AquaClean douchewc’s zijn uitgerust met een geïntegreerde spoelgarnituur die apart blijft van het drinkwaternet, bestaat er geen noodzaak tot installatie van aanvullende voorzieningen om volledig te voldoen aan de drinkwaternormen EN 1717, EN 13077 en KIWA.

  • Geberit AquaClean Tuma installatiesysteem
  • Geberit AquaClean Tuma met Monolith