Bekroond design in een handomdraai geïnstalleerd

Geberit Monolith wc module

Beproefde sanitairtechniek in een modern design
De Geberit Monolith wc module is meermaals internationaal bekroond en wordt ook door de consumenten zeer positief ontvangen. De sanitairtechniek, zoals spoelreservoir, grote- en kleine spoeling en sifon, bevindt zich in een elegant, slank element. De Geberit Monolith wc module kan zowel gecombineerd worden met wandhangende of vloerstaande toiletten.


Korte installatietijd

Met een front van veiligheidsglas en elegante zijdelen van aluminium past de Geberit Monolith wc module in elke badkamer. De module kan in de meeste gevallen zonder bouwaanpassingen of ingrepen in de constructie van het gebouw aangesloten worden op de bestaande aan- en afvoeraansluitingen. De installatie kan door één loodgieter worden uitgevoerd. De Geberit Monolith sanitairmodules kunnen net zo snel worden geïnstalleerd als een Geberit Duofix wc element door het volgen van de bekende procedure. Het toilet is klaar voor gebruik in slechts een paar uur.

Hoge punten voor zuinig waterverbruik

De Monolith wc modules zijn verkrijgbaar in twee bouwhoogtes – 101 cm en passend bij de Geberit Monolith voor wastafels 114 cm – en in drie uitvoeringen voor wandhangende, vloerstaande wc's en Geberit AquaClean douchewc's. Op het Water Efficiency Label (WELL-label van EUnited Valves) krijgt de Geberit Monolith voor wc uitstekende punten.

Geberit Monolith wc module voor wandhangende closets

Verkrijgbaar in de kleuren: zand, umbra (donkerbruin), zwart en wit

Geberit Monolith wc module voor wandhangende closets

Verkrijgbaar in de kleuren: zand, umbra (donkerbruin), zwart en wit

Geberit Monolith wc module voor vloerstaande closets

Verkrijgbaar in de kleuren: zand, umbra (donkerbruin), zwart en wit

Geberit Monolith wc module voor Geberit AquaClean

Verkrijgbaar in de kleuren: zand, umbra (donkerbruin), zwart en wit

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Monolith sanitair wc module

De Geberit Monolith wc module heeft de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Geberit Monolith Plus – Aantrekkelijk en praktisch

Geberit Monolith Plus

1

LED verlichting

ComfortLight

De LED-verlichting instelbaar in zeven verschillende kleuren schakelt zichzelf automatisch in wanneer men de Geberit Monolith Plus benadert. Deze functie zorgt zowel voor oriëntatie als voor een aangename sfeer.

2

Dag- en nacht detectie

Lichtsensor

De lichtsensor voor dag- en nachtdetectie kan manueel in- en uitgeschakeld worden. De ComfortLight verlichting wordt dan automatisch geactiveerd wanneer het donker is.

3

Geurafzuiging

Gebruikersdetectie

De gebruikersdetectie activeert de geurafzuiging van zodra iemand zich op de wc zet.

4

Doeltreffende geurafzuiging

Keramische honingraatfilter

Tegenwoordig hoeft er geen sprake meer te zijn van onaangename geurtjes in de badkamer of wc. Geurafzuiging werkt aan de hand van een keramische honingraatfilter technologie – een uitzonderlijk efficiënte methode om geurtjes te verwijderen. De gemakkelijk vervangbare keramische honingraatfilter is zeer duurzaam (> zes jaar).

5

Ventilator voor geurafzuiging

Stille werking

De extreem stille ventilator verzekert efficiënte geurextractie in de wc-pot en is herkenbaar aan een pulserend licht.

6

Activeer de spoeling door een lichte aanraking

Soft touch bediening

De soft touch bediening vereist enkel een zachte aanraking om de spoeling in gang te zetten. Alle instellingen kunnen aangepast worden op het controlepaneel, zoals bijvoorbeeld de kleur van de ComfortLight verlichting.

7

Geschikt voor praktisch alle closets

Compatibiliteit

Praktisch alle beschikbare closets en Geberit AquaClean douchewc‘s kunnen geplaatst worden op de Geberit Monolith Plus.

8

Electrische aansluiting vereist

Eenvoudig te installeren

Als er een elektrische aansluiting aanwezig is, is de installatie van Geberit Monolith Plus een fluitje van een cent. Verder zijn alle componenten gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud.

Geurafzuiging direct bij de bron
Een effectieve geurafzuiging zorgt voor een frisheid en welzijn. De Geberit Monolith Plus sanitairmodule maakt dit zowel eenvoudig als stijlvol. Geberit Monolith Plus is compatibel met bijna alle wc keramieken en Geberit AquaClean douchewc's.


Innovatief en goed doordacht
Als er een elektrische aansluiting beschikbaar is, kan de Geberit Monolith Plus makkelijk geïnstalleerd worden. De module is ook bijzonder makkelijk te onderhouden, aangezien alle onderdelen makkelijk bereikbaar zijn.


Nieuwe functies
In het donker biedt een slanke LED-lichtbalk discreet licht, zodra iemand de wc nadert. U kunt de kleur en intensiteit aanpassen en aan uw individuele wensten laten voldoen. Elegante, soft-touch spoelbediening garandeert een rustige spoeling, zodat u niemand anders wakker maakt.


Design awards

  • product design award
  • Interior innovation award
  • plus x award