Nieuwe Geberit producten

Innovatief design en eenvoudige installatie

Geberit AquaClean Tuma

Geberit AquaClean Tuma

De nieuwe Geberit AquaClean Tuma douchewc biedt de voordelen van het reinigen met water voor elk huishouden. Achter haar slanke en elegante design schuilt ingenieuze technologie. De Geberit AquaClean Tuma is verkrijgbaar als compleet systeem en als losse toiletzitting, deze zijn eenvoudig te monteren.

Geberit AquaClean Tuma


Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera

Innovaties zoals de WhirlSpray douchetechnologie, een hybride warmwatersysteem en TurboFlush spoeltechnologie maken de nieuwe Geberit douchewc echt bijzonder. Vanaf het voorjaar van 2017 kunt u kiezen uit twee verschillende designs met op maat gemaakt comfort: Comfort en Classic.

Geberit AquaClean Mera


Geberit douchevloer Setaplano

Geberit douchevloer Setaplano

De Geberit douchevloer Setaplano is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Varicor. Vele onderdelen zijn al in de fabriek voorgemonteerd. Dit bespaart tijd en stress tijdens de installatie en verhoogd de veiligheid.

Geberit douchevloer Setaplano


Geberit wastafelsysteem

Geberit kranen en systemen

In het verleden was het de besturingstechniek die vele touch-free kranen groter en minder elegant maakte dan standaard kranen. Het nieuwe systeem voor wastafelkranen biedt een perfecte oplossing voor dit probleem.

Geberit kranen en systemen


Geberit Pluvia

Geberit Pluvia

De Geberit Pluvia daktrechters 12 l/s en 25 l/s zijn herontworpen en zijn nu nog compacter en gemakkelijker te hanteren. Zoals gebruikelijk kan de nieuwe productlijn worden toegepast bij vele dakconstructies en biedt het een geavanceerde oplossing voor veilige hemelwaterafvoersystemen.

Geberit Pluvia


Mepla persbek

Onderhoudsvrije Geberit Mepla persbekken

De nieuwe Geberit Mepla persbekken voor compabiliteit [2] hebben gedurende hun levensduur geen onderhoud nodig. Dit betekent dat ze altijd gereed zijn voor het volgende project, zonder extra onderhoudskosten.

Geberit Mepla


Geberit buisschraper d110

Geberit buisschraper voor Geberit PE en Geberit Silent-db20 buizen d110

Met de Geberit buisschraper d110 kunnen de buizen en fittingen binnen een tijdbesparende en eenvoudige manier worden voorbereid voor elektrolaswerkzaamheden.