Universeel talent in de droogbouw

Geberit Duofix

Zelfdragende elementen voor nieuwbouw en modernisering
Geberit Duofix biedt een compleet programma van universeel toepasbare en zelfdragende installatie-elementen in droogbouw voor alle sanitairobjecten. De elementen zijn geschikt voor scheidingswandinstallatie, inbouwinstallatie in systeemwanden en deel- en ruimtehoge voorwandinstallaties. Ze worden toegepast bij nieuwbouw en bij modernisering.

Installatie-elementen voor alle sanitairobjecten
Er zijn elementen leverbaar voor wandhangende wc's en Geberit AquaClean en ook voor aansluiting van de geurafzuiging Geberit DuoFresh. Verder zijn er installatie-elementen voor bad- en douchekranen en voor doucheafwatering met wandafvoer. Verder zijn leverbaar: Geberit Duofix installatie-elementen voor urinoir en bidet, hoekoplossingen voor wandhangende wc's en met grondplaten voor steun- en vasthoudhandvatten in barrièrevrije badkamers.

Precies passende oplossingen voor elke bouwsituatie
Geberit Duofix biedt precies passende oplossingen voor montage ter plaatse, op de bouwplaats. Systeemprofielen en systeemstaanders geven de mogelijkheid complete installatiewanden als Geberit Duofix systeemwand te maken en kunnen naast nagenoeg alle gebruikelijke bouwsituaties even goed ook aan bijzondere eisen voldoen.Stap 1 Stap 2
Systeemstaanders in het systeemprofiel draaien en telescoop naar beneden uittrekken. Systeemstaander in het systeemprofiel vastklikken.

Stap 3 Stap 4
Sanitairelementen aan de staander uitrichten en met de hoekstukken bevestigen. Met snelverbinder in het profiel fixeren.