Warmtetransport in sterke lagen

Geberit MeplaTherm

Verwarmingsinstallaties met meerlagenbuizen
Met het meerlagenbuissysteem Geberit Mepla kunnen verwarmingsinstallaties tot en met de aansluiting van radiatoren gerealiseerd worden. Dit is mogelijk dankzij de Geberit MeplaTherm systeemcomponenten, want die dichten het laatste hiaat tussen de verdeling en de radiatoren. Samen met het complete Geberit Mepla assortiment heeft de sanitairinstallateur daarmee een volledig verwarmingssysteem ter beschikking.

Optisch aantrekkelijke radiatoraansluiting
Voor een optisch onopvallende aansluiting van radiatoren aan het leidingsysteem zijn naast de zwarte Geberit meerlagenbuizen ook de witte Geberit MeplaTherm meerlagenbuizen beschikbaar.

Compleet assortiment voor de warmtetoevoer.
Voor aansluiting van radiatoren zijn er een extra assortiment van buizen en fittingen en veel ander toebehoren beschikbaar. Er zijn persfittingen van PVDF, rood messing en messing leverbaar. Geberit MeplaTherm meerlagenbuizen in wit zijn in de buisdiameters 16 tot 26 mm verkrijgbaar. Aangezien grotere buisdiameters heel zelden als opbouwuitvoering geplaatst kunnen worden, kunnen deze met het Geberit Mepla standaardassortiment tot buisdiameter 75 mm worden uitgevoerd.