Sterke leiding

Geberit aanvoersystemen voor industriesystemen

Leidingsystemen voor vele media en toepassingen
Geberit leidingsystemen zijn al vele jaren in de industrie in gebruik en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en media. In de automobielindustrie, fabrieksbouw of scheepsbouw – leidingsystemen van Geberit zijn met speciale fittingen en buizen uitstekend geschikt voor gebruik in zo'n omgeving.

Persen: economisch en betrouwbaar
Het koud verbinden van leidingsystemen is tegenwoordig praktisch de standaard in de industrie en heeft procédés als solderen, lassen en schroeven grotendeels verdrongen. Verbindingen die met de perstechniek zijn gemaakt, worden zeer sterk en zijn, afhankelijk van de buisdiameter, bestand tegen een druk tot 75 bar. Het snelle werken geeft economische voordelen en verkort de stilstandstijden. Het werken zonder open vlam verhoogt bovendien de veiligheid, aangezien er minder brandgevaar is.

Geberit Competence Center Industry
Het Geberit Competence Center Industry (CCI) controleert van geval tot geval welke systemen voor bijzondere eisen van industrieklanten geschikt zijn en met welke bijzonderheden er bij planning en uitvoering rekening moet worden gehouden. Vragen kunt u via de Geberit buitendienst of per e-mail stellen.

Typische voorbeelden van industriële toepassingen:


Machine- en fabrieksbouw Automobielindustrie Chemie en farmacie Scheepsbouw Levensmiddelenindustrie
Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Drinkwaterleidingen Drinkwaterleidingen
Perslucht Perslucht Perslucht Verwarming en koeling Verzadigde damp
Technische gassen Technische gassen Technische gassen Machineruimtesystemen Technische gassen
Technische vloeistoffen Technische vloeistoffen Blussystemen Meerwaterleidingen Reinigings-/desinfectiemiddelen
Blussystemen Oliesoorten en motorbrandstoffen   Blussystemen