Netjes afgevoerd

Geberit afvoersystemen en apparaataansluitingen

Afwatering met systeem
De Geberit knowhow dekt de hele weg af die het water op zijn reis door een gebouw aflegt. Van de aansluiting aan de watervoorziening via de verdeling naar alle etages en gebruikers tot en met de afwatering van gebouwen en daken naar de openbare riolering zijn er perfect op elkaar afgestemde systemen beschikbaar.

Vandaag de standaards zetten voor morgen
Met de Geberit afvoersystemen en Geberit apparaataansluitingen kunnen planners en sanitairinstallateurs hun klanten een oplossing aanbieden die qua hydraulisch systeem, brandpreventie, geluidsisolatie, betrouwbaarheid, montagevriendelijkheid en milieu-eigenschappen de hoogste stand van de techniek representeert. Op grond van de voortdurende verbeteringen in het eigen ontwikkelingslaboratorium zet de onderneming vandaag al de standaards van morgen.

De knowhow van onze klanten gebruiken
Goede bruikbaarheid in de praktijk en eenvoudige, veilige handling op de bouwplaats zijn doorslaggevend voor het succes van producten en systemen. Daarom houdt Geberit bij het verder ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten rekening met de reacties en aanbevelingen van sanitairinstallateurs en planners uit de hele wereld. Zo zit in elk Geberit product ook de knowhow van onze klanten.Vuilwaterafvoer

Voor bijna alle aspecten van de vuilwaterafvoer biedt Geberit de passende oplossingen aan. Bijvoorbeeld voor brandpreventie en geluidsisolatie geoptimaliseerde installatie in een- of meergezinshuizen en hemelwaterafvoer voor flatgebouwen. In de Geberit producten en systemen van de onderneming worden de resultaten toegepast die voortkomen uit eigen onderzoeksafdelingen en laboratoria en uit de feedback van onze klanten.

Hemelwaterafvoer

Met de Geberit Pluvia hemelwaterafvoertrechter heeft Geberit de waterafvoer van grote dakoppervlakken gerevolutioneerd. De onderdruktechniek voor regenwaterafvoer bereikt een bijna dubbel zo hoge afvoercapaciteit als conventionele hemelwaterafvoersystemen en vereenvoudigt de planning van het hele systeem. Daarmee zijn grote gebouwen goed uitgerust voor steeds frequentere sterke regenval.

Vloerafvoer

Met Geberit douchevloergoten, vloerputten en de wandafvoer voor douches zorgt zij voor een betrouwbare afwatering in de vloer. Zoals bij alle Geberit systemen wordt ook bij de vloerputten de hydraulische knowhow van Geberit toegepast, die voor betrouwbare en snelle waterafvoer, eenvoudige reiniging en bescherming tegen verstopping zorgt. De systemen vereenvoudigen de inbouw en de opbouw van de vloer.

Sifons

Zeker, betrouwbaar en met grote afvoercapaciteit: Geberit apparaataansluitingen dichten het gat tussen sanitairobjecten als douche, badkuip, wastafel, wc's, gootstenen en was- en afwasmachines. Ze zorgen ervoor dat bij de gebouwinstallatie alles bij elkaar past.