Geberit uw partner in BIM

BIM content voor uw project

BIM (Bouw Informatie Modellering) is inmiddels een veelgehoord begrip in de bouw- en installatiebranche. BIM is een werkmethodiek/hulpmiddel waarmee alle betrokken partijen (opdrachtgever, architect/adviseur, constructeur, aannemer en installateur) binnen een bouwproces op een goede manier met elkaar kunnen samenwerken. Wanneer een project in een vroeg stadium van goede (product)informatie voorzien wordt, kunnen alle disciplines direct op elkaar afgestemd worden. Dit komt de bouwkwaliteit ten goede en (faal)kosten kunnen worden verlaagd.

Naast de 2d en 3d tekeningen bieden wij u nu ook Revit packages van onze producten aan. Met deze packages kunt u moeiteloos uw BIM projecten uitwerken met Geberit inbouwreservoirs, PE, Pluvia, Silent-db20, Mapress, Mepla en Inliner.

De gedachte achter BIM is dat vanuit verschillende softwarepakketten in één model samengewerkt kan worden. Daarom zijn diverse Geberit producten, waaronder Geberit inbouwreservoirs, PE, Pluvia trechters en Silent-db20 nu ook beschikbaar in BIM-systeem ADOMI.

De Geberit Revit packages worden regelmatig voorzien van updates. Wij vragen u daarom uw contactgegevens achter te laten zodat wij u op de hoogte kunnen houden van updates. Na het invullen van onderstaand formulier, komt u op de downloadpagina terecht.


  U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.
  U heeft een ongeldig e-mail adres ingevoerd.
  Het wachtwoord is te kort.
  De ingevoerde gegevens komen niet overeen.
  U heeft een ongeldig numer ingevoerd.
  U heeft een ongeldige datum ingevoerd.
  U heeft een verkeerde beveiligingscode ingevoerd.

* verplichte velden

Naar downloadpagina