Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

80% stoort zich aan stank op het toilet

En jij kunt hier wat aan doen!

Het probleem

80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet! Dit is één van de uitkomsten van het onderzoek naar toilet ergenissen, uitgevoerd door onderzoeksbureau Blauw Research in opdracht van Geberit.

Lees meer over het onderzoek

De oplossing

Het Geberit DuoFresh systeem voorkomt stank op het toilet. Het systeem is snel geïnstalleerd en behoeft naast een stroomaansluiting geen verdere aanpassingen t.o.v. de installatie van een ‘normaal’ inbouwreservoir.

Meer informatie over Geberit DuoFresh

Functies van Geberit DuoFresh

Consumenten ervaringen

Enthousiaste gebruikers van Geberit DuoFresh hebben hun mening gegeven over de werking van DuoFresh op het toilet. Onderstaand treft u een aantal reviews aan:

 • Mevrouw j. Dekkers uit Breda:
  " Helemaal happy met de unieke geurafzuiging, een echter aanrader!"


 • Mevrouw E.M. op 't Land uit Wassenaar:
  "Prachtig design en we zijn verlost van vieze luchtjes op het toilet. Het ziet er volgens onze (klein)kinderen super-cool uit."


 • De heer H. de Vries uit Harkema:
  "Geen last meer van vervelende geurtjes. Een mooie bedieningsplaat in een strakke uitvoering. Spuitbussen zijn voortaan overbodig."


 • Mevrouw C. Heesterbeek uit Budel-Schoot:
  "Werkt perfect, geen nare geurtjes en zichtbare toiletreiniger meer. De perfecte oplossing!"