Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Sprookjes bestaan
In de ochtend hebben wij ons eigen ritueel in de badkamer. En in de avond ook. Zo vinden de kinderen het geweldig als ik ze nog even voorlees voordat ze naar bed gaan. Ze zijn gek op de sprookjes die mijn moeder vroeger voorlas aan mij. Maar waar mijn moeder dat in de slaapkamer deed, doe ik het af en toe in de badkamer. Vanaf het toilet. Zo maak ik van onze we-time meteen een beetje me-time. Want dat is wat het stankvrij toilet van Geberit mogelijk maakt. Klinkt als een sprookje, maar het is echt waar!

Maak kans op een stankvrij toilet van Geberit

Wilt u ook genieten van een stankvrij toilet? Dat kan! Geberit geeft namelijk drie stankvrije toiletten weg. Klik op de onderstaande link en doe mee!

Meedoen

Een frisse boodschap voor iedereen

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Meer weten over de voordelen van Geberit DuoFresh