Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Onderzoek

Ergenissen op het toilet

Jij houdt toch ook niet van vieze luchtjes op het toilet? Je klanten ook niet, blijkt uit het onderzoek wat Geberit heeft laten uitvoeren naar de grootste ergernissen op het toilet.

Een van de uitkomsten is dat 80% van de Nederlanders zich stoort aan stank op het toilet. En daar kan jij wat aan doen! Lees meer uitkomsten uit het onderzoek en raak overtuigt van dé oplossing tegen stank - Geberit DuoFresh.

41% van de mannen en 53% van de vrouwen vinden het vervelend als anderen in hun stank komen.

30% van de vrouwen vreest zelfs voor imagoverlies daar maken mannen zich minder druk om, opvallend is dat mannen het met name vervelend vinden om zelf in de stank van hun voorganger te moeten zitten.

54% van de consumenten vindt Geberit DuoFresh een interessant product. Terwijl 98% niet door een installateur wordt voorgelicht!

Dit is een gemiste kans voor je! Zonde, want de oplossing ligt bij het Geberit DuoFresh systeem.

Geberit DuoFresh is net zo eenvoudig te installeren als bijvoorbeeld het bekende Geberit Duofix, GIS en GISeasy systeem en bevat een innovatieve geurzuiveringsfunctie die vieze geurtjes direct verwijdert uit de toiletpot. De geuren worden gezuiverd met behulp van een actief koolstoffilter dat geïntegreerd is in het inbouwreservoir en vervolgens wordt de gezuiverde lucht aan de zijkant van de Sigma40 bedieningsplaat weer teruggebracht in de ruimte.

35% neemt het de installateur kwalijk voor het niet opnoemen van een alternatief.

Geef je klant de keuze om zelf het niveau van comfort te kiezen.

93% geeft aan tot €10,- per maand uit te geven aan geurverwijdering op het toilet.

Een Geberit DuoFresh kost slechts €3,- per maand bij een investering van € 250,- en een gebruiksduur van 13 jaar.