Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

1.000.000.000 Geberit Mapress fittingen

De miljardste fitting is geproduceerd...

De miljardste Geberit Mapress fitting is op 19 april 2018 vervaardigd in Langenfeld, Duitsland. De productie van de miljardste fitting is een bewijs van de betrouwbaarheid en het succes van de technologie. Dezelfde functies zijn nog steeds te vinden in onze miljardste aanpassing, kijk maar eens naar deze productiefilm om het zelf te zien.

  • De gouden Geberit Mapress fitting

WIN

De miljardste Geberit Mapress fitting in goud

Meedoen is heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden. De hoofdprijs is een gouden Geberit Mapress fitting en een luxe weekend in Keulen, inclusief een rondleiding door onze Mapress fabriek in Langenfeld. Daarnaast geven we drie unieke Geberit Mapress peper- en zoutstellen weg. Wacht niet langer en doe direct mee!

Doe mee en win!

Beantwoord de vraag en vul uw gegevens in

Foutmelding

Ik werk in de (sanitaire) installatiebranche*
Geslacht*
  • Geberit Mapress rvs, C-staal, koper en CuNiFe fittingen

De miljardste fitting

Vier met ons mee

In 1964 kregen we het patent op de persfitting. Enkele jaren later kwam met Mapress het eerste perssysteem op de markt. Dit jaar zal alweer de miljardste Geberit Mapress persfitting van de band komen. Reden dus voor een feestje, vandaar dat Geberit deze winactie organiseert.

  • Geberit Mapress - stabiele verbinding snel geperst

Al decennia succesvol toegepast

Geberit Mapress aanvoersysteem

Het aanvoersysteem Geberit Mapress is er in uiteenlopende materialen; van rvs, koper en C-staal tot aan CuNiFe (een legering van koper, ijzer en nikkel).

Met elk ruim 70 verschillende fittings en 3.000 artikelen is het geschikt voor toepassingen in de drinkwatervoorziening, verwarming, gassystemen, sprinklerinstallaties, industrie en scheepsbouw.

Geberit Mapress aanvoersysteem

Win de gouden fitting