Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

Seminar

Legionella Preventie voor hotels

Hét seminar voor hoteliers en technische diensten van hotels die meer te weten willen komen over legionella preventie in hotels.

Wat is precies legionella en waarom is het gevaarlijk in uw hotel? Hoe kunt u legionella in uw hotel voorkomen? Bent u op de hoogte van actuele wet- en regelgeving? En wat zijn de juridische aspecten bij een uitbraak?

Het belang van hygiëne en schoon drinkwater in uw hotel is helder. Hoe we deze kwaliteit kunnen waarborgen, bij aanleg, maar ook in dagelijks gebruik van de drinkwaterinstallatie willen we graag met u delen tijdens het seminar ‘Legionella preventie voor hotels’. Dit seminar wordt op maandag 20 mei a.s. georganiseerd door Geberit in samenwerking met Hospitality Management. Het seminar vindt plaats bij Geberit in Nieuwegein van 14:00 uur tot 19:00 uur, inclusief diner.

Sprekers:

- Marcel Garst, jurist Mandaru Legal Consultancy bv.
Juridische aspecten: wie is aansprakelijk?

- Erwin Nijlant, directeur Xigna
Preventie: risico analyse en beheersplan

- Hank Wes, Geberit B.V.
Voorkomen is beter dan genezen

Meld u hier aan

Vul hieronder uw bedrijfsgegevens in

Schrijf u op tijd in voor het seminar. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Maximaal 2 personen per bedrijf (svp collega separaat aanmelden).

Foutmelding

Geslacht*
Meld u hier aan