Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

Meer doen in minder tijd

Geberit en Sphinx bieden oplossing voor groeiend capaciteitsprobleem

Slim bekeken

De economie is enorm hard groeiende. Hierdoor durven steeds meer consumenten en bedrijven te investeren in een verbouwing of verhuizing. Goed nieuws voor de bouwbranche. Althans, dat zou je denken... Want hoewel het aantal opdrachten hard toeneemt, neemt het aantal ‘handjes’ in de bouw- en installatiebranche af. Bovendien is er een gebrek aan nieuwe aanwas van monteurs. Kortom, er is een groeiend capaciteitsprobleem. Geberit en Sphinx bieden de helpende hand met slimme productoplossingen. Deze helpen je meer te doen in minder tijd; Slim Bekeken!

Bekijk de producten waarmee je in minder tijd - en met minder handjes – meer kunt doen.

  • GIS wc module

GIS wc module

De supersnelle toiletrenovatie

De GIS wc module is een flexibel modulesysteem dat kant-en-klaar uit de doos direct verwerkt wordt zonder hak- en breekwerk. De GIS wc module maakt tijdrovende rachelconstructies of het infrezen van leidingen overbodig en daarmee ook het risico op falen. Het werkt snel en past altijd; schuif het frame uit op de juiste breedte van de toiletruimte, plaats de voorgeboorde gipsplaten ertegenaan en het toilet is klaar om betegeld te worden.

Meer informatie

  • Geberit Mapress

Aanvoerleidingsysteem Mapress

Vertrouwd, betrouwbaar en snel

Het aanvoerleidingsysteem Mapress is een perfect op elkaar afgestemd assortiment buizen, fittingen en gereedschap. Het persproces is simpel en snel. Dankzij de innovatieve gekleurde persindicators is bij elke fitting direct zichtbaar of deze al geperst is of niet. De persindicator laat namelijk los, zodra de fitting geperst is. Dit maakt installatie eenvoudiger, rendabeler en bovenal veiliger.

Meer informatie

  • Geberit douchegoot CleanLine

CleanLine douchevloergoot

Zekerheid en schoonmaakgemak

De CleanLine douchegoot is een gebruiksvriendelijke oplossing voor de installateur. De afdichtingsfolie van de douchegoot is fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd. Dit scheelt tijd, installatiestress en het beperkt het risico op lekkage tot een minimum. De goot biedt bovendien een grote aansluitflexibiliteit. Naast een hoge afvoercapaciteit is de CleanLine ook makkelijk te reinigen. Door het open profiel zijn er geen verborgen ruimtes waar vuil zich kan ophopen.

Meer informatie

  • Urinoir Preda

Urinoirs Preda en Selva

Onzichtbaar onderhoudsgemak

Urinoirs Preda en Selva zijn snel en vakkundig te monteren, dankzij een speciale wandbevestiging. Door slimme geïntegreerde oplossingen, wordt ook het onderhoud een fluitje van een cent. Zo is de sproeikop vanaf de voorzijde toegankelijk en de sifon van bovenaf. Het goed bereikbare dockingstation bevindt zich aan de onderzijde van de urinoirs en huist de geïntegreerde urinoirsturing. Bij een storing is hierdoor altijd alles makkelijk toegankelijk en hoeft het urinoir niet van de wand.

Meer informatie

  • Geberit ProApp

Geberit ProApp

De assistent op zakformaat

De ProApp van Geberit maakt het werken met Geberit producten namelijk nog makkelijker voor installateurs en monteurs. Ter plekke kan via de app alle up-to-date informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen, die in de afgelopen vijftig jaar door Geberit ontwikkeld zijn. ProApp bevat een handige productherkenningstool, de online catalogus, montagefilms en een barcode scanner, waardoor je direct toegang hebt tot het juiste product en alle informatie. Hierdoor is de kans op fouten aanzienlijk verkleind en wordt er tijd bespaard.

Meer informatie

Sovent Highpower

Geeft lucht in je planning en installatie

Sovent Highpower is een afvoersysteem voor hoogbouw met een diameter van slechts 110 mm en een gepatenteerde etage-aansluitingsvormstuk. Er kan met een kleinere diameters een hogere afvoercapaciteit bereikt worden. Hulpstukken, fittingen en buizen van diameter 110 zijn namelijk een aanzienlijk stuk goedkoper in vergelijk tot bijvoorbeeld diameter 200. Daarnaast zijn kleinere diameters ook makkelijker te hanteren en te beugelen. Dit bespaart veel materiaal, ruimte én installatietijd.

Meer informatie