Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

Uitnodiging Vitra Campus

13 en 14 februari | Weil am Rhein, Duitsland

Met de claim ‘Know-How Installed’ biedt Geberit al sinds 1874 innovatieve, sanitair oplossingen achter de wand die betrouwbaar en gemakkelijk te installeren zijn. Ervaar in de inspirerende omgeving van de Vitra Campus hoe Geberit continu evolueert door nu ook sanitair oplossingen voor de wand aan te bieden met de claim ‘Design Meets Function’.

Tijdens deze 2-daagse reis krijgt u een exclusieve rondleiding op de Vitra Campus, brengt u een bezoek aan de eerste, uitgebreide tentoonstelling over het werk van Victor J. Papanek en krijgt u ook een indruk van onze badkamerproducten die zowel functioneel als esthetisch een oplossing bieden.

De reis maken we met een klein, selectief groepje vakgenoten. Het bezoek aan de Vitra Campus is inclusief: excursies, vlucht, hotel en eten.

Schrijf u vandaag in!
Het aantal plaatsen is beperkt, maar wij zouden u heel graag uitnodigingen om mee te gaan. Aanmelden kan tot 28 januari 2019!

Victor Papanek Vitra Campus

Schrijf u hier in!

Vitra Campus

Foutmelding

Geslacht*