Douchen met Rakker

Een goede haarzeef beschermt de douchesifon tegen grassprietjes en hondenhaar

Als eigenaar van een hond weet u dat een douche geen overbodige luxe is wanneer uw trouwe viervoeter in het gras heeft liggen rollen of in de sloot gesprongen is. Modder en vuil kunt u het makkelijkst verwijderen in een bad of douche. Huisdieren vinden vaak beide opties niets en rennen liever weg dan dat ze nat worden.

Voor kleinere huisdieren is het bad de beste plek om ze rustig te wassen. Wegrennen is dan niet heel eenvoudig en u kunt hem goed afspoelen. Als u een grote en/of zware hond heeft, is het nagenoeg onmogelijk om de viervoeter zonder gevaar in of uit het bad te tillen. Als de natte hond dan ook nog ongecontroleerd rondspringt, bestaat het gevaar dat u en/of uw huisdier gewond raken.

Dus: hup, onder de douche. Als u een inloopdouche heeft staat uw hond snel in de doucheruimte en hoeft u alleen nog maar de kraan open te draaien.

Om verstopte afvoeren te voorkomen moet het grove vuil, zoals bladeren, voor het douche worden verwijderd. Een haarzeef beschermt de afvoer tegen grassprietjes en natuurlijk tegen haar. Bij de Geberit douchevloergoot voorkomt de geïntegreerde kamvormige haarzeef dat de afvoer verstopt raakt. Zo kunnen u en uw huisdier volop “genieten“ van de douche.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak