Douchen met Rakker

Als eigenaar van een hond kent u het maar al te goed. Wanneer de uw trouwe viervoeter heeft liggen rollen in het gras of in de sloot gesprongen is, is een grondige reiniging vaak geen overbodige luxe. Modder en vuil kunnen het best worden verwijderd in het bad of onder de douche. Huisdieren vinden beide opties echter niet altijd leuk en ze rennen liever weg dan dat ze worden.

Voor kleinere dieren is het bad de beste plaats om ze rustig te wassen. Daar kan de hond niet zo eenvoudig wegrennen en kunt u hem probleemloos afspoelen. Maar als uw hond groter en zwaarder is, is het nagenoeg onmogelijk om de viervoeter zonder gevaar in en uit het bad te tillen. Als de natte hond dan ook nog ongecontroleerd rondspringt, bestaat het gevaar dat u en/of uw huisdier gewond raken.

Dus: hup, onder de douche. Dit gaat het gemakkelijkst wanneer u een douchevloer heeft, dan zijn er geen obstakels die de weg belemmeren. Nu hoeft u alleen nog de kraan open te draaien.

Om verstopte afvoeren te voorkomen moeten bijvoorbeeld bladeren voor het douche verwijderd worden. Een haarzeef beschermt de afvoer dan tegen grassprietjes en natuurlijk tegen haar. Bij de Geberit douchevloergoot voorkomt het geïntegreerde kamvormige haarzeef dat de afvoer verstopt raakt. Zo kunnen u en uw huisdier volop “genieten“ van de douche.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.