Hoe schoon wilt u het hebben?

Hoe moet ik mij na een grote boodschap reinigen?

Iedereen maakt dagelijks gebruik van het toilet, u ook. Na elk bezoek wilt u zich toch fris en schoon voelen? In Nederland gebruiken we wc-papier om onze billen ‘schoon’ te vegen. Al beseffen steeds meer mensen dat je met alleen een papiertje niet schoon wordt. Een Amerikaanse rapper gebruikte de volgende vergelijking: “Neem een beetje chocolade, wrijf het op een houten vloer en probeer het met een droog wc-papiertje weg te vegen. Je verdeelt de chocolade in alle spleten“. Klinkt logisch en behoorlijk vies als u erover nadenkt. Hoe hygiënisch en gezond is het gebruik van (vochtig) toiletpapier eigenlijk.

Hoewel vochtige doekjes in de reclame als hygiënisch product worden aangeprezen, zijn ze allesbehalve gezond. De gebruikte materialen kunnen huidirritatie of zelfs allergieën veroorzaken. Maar hoe moet u zich dan na een grote boodschap reinigen? Heel eenvoudig: met water. Wc's met geïntegreerde douchefunctie zijn de oplossing! Douchewc's die de intieme zone met één druk op de knop reinigen, zijn gezond voor de huid en geven na elk toiletbezoek het gevoel van een frisse douche.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak