Hygiënisch schoon in alle hoeken

Iedereen wil een badkamer die er mooi uitziet, maar een hygiënisch schone badkamer is belangrijker. Aangezien niet veel mensen graag schoonmaken is het fijn als een badkamer en toiletruimte eenvoudig en snel, maar ook heel goed schoon te maken zijn. Geberit geeft u een aantal tips zodat u altijd kunt genieten van een mooie en schone badkamer.

 • Eenvoudig te verplaatsen
  Zet kleine badkameritems in een handige bakje of mandje zodat u deze in één keer kunt optillen en verplaatsen. Zo kun u alle hoeken goed bereiken en schoonmaken. Geberit biedt praktische lade-indelers die perfect in de onderkasten van de wastafels passen. Zo liggen kleine spullen niet door de hele la, maar netjes bij elkaar.
 • Leeg- en schoonmaken
  Niet alleen de wc-borstel moet regelmatig schoongemaakt worden, maar ook de houder. Het resterende water in de houder is niet hygiënisch en verspreid een vieze geur.
 • Geen verborgen plekken
  Bacteriën en vuil hopen zich gemakkelijk op onder de spoelrand van de wc. Niet ideaal als schoon water langs deze plek komt om het toilet ‘schoon te spoelen’. Verschillende toiletten van Geberit hebben geen spoelrand meer en zijn daardoor niet alleen hygiënischer, maar ook makkelijker schoon te maken.
 • Maak regelmatig schoon
  Vuil, ziektekiemen of urinespetters zetten zich af in de voegen rond het toilet en de wastafel, wat tot onaangename geuren kan leiden. Maak daarom de voegen regelmatig schoon.

Badkamerproducten

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.