Hygiënisch schoon in alle hoeken

Een mooi badkamerdesign is wenselijk, maar belangrijker is de hygiëne. Een badkamer of toiletruimte moet eenvoudig, snel maar ook heel goed schoon te maken zijn. Geberit geeft een aantal tips om altijd te kunnen genieten van een mooie en schone badkamer.

 • Eenvoudig te verplaatsen
  Zet kleine badkameritems in een handige bakje zodat je deze in één keer kunt verplaatsen om alles goed schoon te maken. Geberit biedt praktische lade-indelers die perfect in de onderkasten van de wastafels passen. Zo liggen kleine spullen niet door de hele la, maar netjes bij elkaar.
 • Leeg- en schoonmaken
  Niet alleen de wc-borstel moet regelmatig schoongemaakt worden, maar ook de houder. Resterend water in de houder is niet hygiënisch en verspreid een vieze geur.
 • Geen verborgen plekken
  Bacteriën en vuil hopen zich heel gemakkelijk op onder de spoelrand van de wc. Niet heel fijn als schoonwater langs deze plek komt om het toilet ‘schoon te spoelen’. Verschillende toiletten van Geberit hebben geen spoelrand meer en zijn daardoor niet alleen hygiënischer, maar ook makkelijker schoon te maken.
 • Maak regelmatig schoon
  Vuil, ziektekiemen of urinespetters zetten zich af in de voegen rond het toilet en de wastafel, wat tot onaangename geuren kan leiden. Daarom: maak de voegen regelmatig schoon.

Badkamerproducten

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.