Opruimen zonder emotie

Caroline Bamert (Zwitserland) is specialiste in opruimen en weet wat het betekent om dingen los te laten. Al jaren houdt ze zich bezig met het opruimen, weggooien en ordenen van oude spullen. Ze helpt bedrijven, scholen en gezinnen die hier moeite mee hebben. Caroline vindt dat de badkamer een ideale plek is om mee te beginnen omdat hier weinig producten liggen waar we een emotionele band meehebben. In deze korte video legt ze uit waar u op moet letten wanneer u een badkamer inricht of opruimt.

NIET GETREURD

Voor Caroline is er in de badkamer geen plaats voor sentimentaliteit. Natuurlijk kan decoratief een goed effect creëren. Het is voor haar echter veel belangrijker dat er toch orde heerst. En emotioneel heeft men misschien een band met het badeendje, maar niet met de douchegel. Men heeft in de badkamer dus weinig sentimentele relaties met de voorwerpen en het zijn meestal praktische bewaarmogelijkheden die helpen om zaken gemakkelijk op te bergen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak