Vlekken in de badkamer door kalk- en silicaatafzetting

Vlekken in de badkamer? Geberit heeft de antwoorden. Marianne Krüger, chemisch laborant bij Geberit, legt uit welke lelijke afzettingen in de badkamer door kalk en silicaat kunnen ontstaan en hoe ze kunnen worden vermeden of verwijderd.

Wanneer ontkalkingsmiddelen worden gebruikt, die vaak zuren zoals zoutzuur bevatten, moeten de inwerktijden altijd in acht worden genomen en moet alles vervolgens met veel water worden afgespoeld. Als vochtige kranen met een zachte microvezeldoek worden drooggemaakt, wordt voorkomen dat de lelijke witte afzettingen überhaupt kunnen ontstaan.

Meer tips voor vlekken in de badkamer. Geberit heeft de antwoorden.

Deel 1: Vlekken in de badkamer door haarkleur- en -bleekmiddelen
Deel 2: Vlekken in de badkamer door hygiëne- en badkamerreinigingsmiddelen
Deel 3: Vlekken door nagellak en nagellakremover
Deel 5: Vlekken in de badkamer door wc-reinigers en toiletblokken

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak