Geberit ComfortLight Uw favoriete verlichting – gegarandeerd

Het is vaak de eerste plaats waar we 's morgens heen gaan en de laatste plaats waar we 's avonds heen gaan: de badkamer. Hier bereiden we ons voor op de dag, hier verzorgen we onszelf voordat we naar bed gaan. Een huiselijke sfeer in de badkamer helpt ons om de dag met een positieve noot te beginnen en deze met een verfrist gevoel af te sluiten. Het verlichtingsconcept van Geberit zorgt voor een harmonieuze verlichting door in een netwerk opgenomen lichtbronnen en het Geberit ComfortLight.

De voordelen:

  • De sanitaire producten en badkamermeubels met Geberit ComfortLight ensceneren de ruimte en zorgen op elk moment van de dag voor optimaal licht.
  • Instelbare helderheid en lichtkleur zorgen voor een prettige sfeer in de badkamer.
  • De in een netwerk opgenomen lichtbronnen kunnen met één druk op de knop gelijktijdig en harmonisch op elkaar worden afgestemd.

Het juiste licht voor elke behoefte

Natuurlijke lichtinval en het moment van de dag stonden centraal bij de ontwikkeling van deze spiegelkasten. Zo kunt u ook in de badkamer genieten van het verkwikkende gevoel van de middagzon en de rust en ontspanning van een zonsondergang. De verlichting is traploos dimbaar en intuïtief te bedienen aan de onderzijde van de spiegelkast. Het heldere licht is automatisch koeler, het zachtere licht warmer.

Eenvoudige bediening Harmonieuze verlichting met één druk op de knop

Met behulp van de gevestigde DALI-regeling kunnen alle lichtbronnen met één druk op de knop gelijktijdig worden aangestuurd. Klanten beslissen zelf of ze de verlichting digitaal willen bedienen via de Geberit Home App, direct via de touchsensor-schakelaar op de spiegelkast of met de lichtschakelaar in de badkamer. Met de Geberit Home App kunnen ook tijdvensters voor verschillende lichtscènes worden voorgeprogrammeerd.

Slimme spiegelkast met vier lichtbronnen

Natuurlijke lichtinval die niet verblind

Het geïntegreerde verlichtingsconcept is één van de hoogtepunten van de Geberit ONE spiegelkasten. De vier lichtbronnen zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een authentiek spiegelbeeld zonder schaduwen te creëren. Concreet zijn dit een indirecte plafondverlichting, spiegelverlichting, nisverlichting en een wastafelverlichting.

Spiegelkast met vier lichtbronnen
Klik op ''i'' voor meer informatie…
Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening

Zeer eenvoudige en intuïtieve bediening via de lichtschakelaar, schakellaar op de spiegelkast en via de Geberit Home app.

Met de Geberit Home app kunnen de lichtinstellingen op de smartphone worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om per dagdeel met tijdgestuurde instellingen een andere lichtsfeer te creëren.

Meer over de Geberit Home App

Eén oplossing - veel mogelijkheden

Met de Geberit ONE spiegelkasten met ComfortLight heeft u een ruime keuze aan verschillende modellen. Met de inbouw spiegelkasten is de opbergruimte verborgen in de wand en de conventionele spiegelkasten kunnen eenvoudig in iedere badkamer aan de muur bevestigd worden. De spiegelkasten zijn leverbaar in twee designs: met of zonder nis. De spiegelkast met nis heeft verkorte deuren waardoor er aan de onderzijde praktische opbergruimte ontstaat.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer comfort in de badkamer