IndividueelDesign

De Geberit Sigma50 heeft dankzij de slanke bedieningstoetsen een zeer elegante uitstraling en past in ieder badkamerdesign. De bedieningsplaat is leverbaar in verschillende kleuren en materialen.

De Geberit Sigma21 en Geberit Sigma50 onderscheiden zich met een elegante design. U heeft de keuze uit diverse unieke combinaties van kleuren en materialen. Zo kunt u de bedieningsplaat kiezen die uw badkamer compleet maakt.

Meer informatie

Maak uw eigen bedieningsplaat

Het is niet zomaar een badkamer, het is uw badkamer. Vind de bedieningsplaat die uw badkamer de finishing touch geeft en u verwent met diverse optionele comfortfuncties. Geberit combineert een indrukwekkend design met een innovatieve functies.

Geef uw badkamer een persoonlijk tintje. Met de Geberit bedieningsplaten Sigma21, Sigma50 en Sigma70 kunt u uw eigen ontwerp kiezen. Gebruik materialen die perfect op uw badkamer zijn afgestemd of kies uw favoriete afbeelding en upload deze op www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl.

Wie een keuze heeft, kiest kwaliteit

De keuze van de bedieningsplaat is belangrijk, omdat deze jarenlang meegaat. Geberit biedt u een ruime keuze aan bedieningsplaten. Bekijk onze virtuele showroom om inspiratie op te doen.
Showroom voor bedieningsplaten

Bezoek een Geberit dealer om te kijken welke bedieningsplaat het beste bij uw badkamerdesign past.
Naar de dealer locator

Badkamerproducten

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.