Bedieningsplaten voor elke badkamer Diversiteit in design en slimme functies

De juiste bedieningsplaat versterkt uw badkamerontwerp. De bedieningsplaten van Geberit combineren moderne designs met luxe materialen en innovatieve functies als de geurzuiverende module DuoFresh.

De Geberit Sigma50 maakt dankzij zijn strakke uitstraling en slanke toetsen een elegante indruk. In principe moeten bedieningsplaten zo naadloos mogelijk in het badkamerdesign worden geïntegreerd. Daarom biedt Geberit bedieningsplaten in verschillende materialen, kleuren en designs aan.

Welke bedieningsplaat past bij uw stijl?

Bedieningsplaten

Maak uw eigen bedieningsplaat

Het is niet zomaar een badkamer, het is uw badkamer. Vind de bedieningsplaat die uw badkamer de finishing touch geeft en u verwent met diverse optionele comfortfuncties. Geberit combineert een indrukwekkend design met een innovatieve functies.

Geef uw badkamer een persoonlijk tintje. Met de Geberit bedieningsplaten Sigma21, Sigma50 en Sigma70 kunt u uw eigen ontwerp kiezen. Gebruik materialen die perfect op uw badkamer zijn afgestemd of kies uw favoriete afbeelding en upload deze op www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl.

Wie een keuze heeft, kiest kwaliteit

De keuze van de bedieningsplaat is belangrijk, omdat deze jarenlang meegaat. Geberit biedt u een ruime keuze aan bedieningsplaten. Bekijk onze virtuele showroom om inspiratie op te doen.

Bezoek een Geberit dealer om te kijken welke bedieningsplaat het beste bij uw badkamerdesign past.
Naar de dealer locator

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten