Een minimalistisch design in de badkamer Met innovatieve functies

Wastafel met een minimalistisch design

De Geberit ONE wastafel met zwevend design overtuigt door het minimalistische design. Vindt u het belangrijk om opbergruimte te hebben? Kies dan voor de Geberit ONE wastafel met passende onderkast.

Het minimalistische design wordt versterkt door het ontbreken van een kraangat en overloop.

Geberit ONE

Badkamer met Geberit douchevloergoot CleanLine

Douchevloergoot met puristische design

De Geberit CleanLine douchevloergoot heeft een tijdloze uitstraling en is leverbaar in diverse kleuren. Door het eenvoudige, maar flexibele design past de Geberit CleanLine in elke badkamer.

Douchevloeren

Geberit iCon wc met Monolith

Inbouw-element met een elegant design

De Geberit Monolith sanitairmodule biedt ongekende mogelijkheden voor uw badkamerinrichting door het inbouw-element niet in de muur, maar in de ruimte te plaatsen. Het elegante design wordt versterkt door het gebruik van luxe materialen als glas of leisteen en geborsteld chroom en zwart chroom en creëert zo een spannend accenten in badkamers van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Daarnaast heeft de Monolith Plus slimme functies zoals geïntegreerde geurzuivering voor meer comfort in de badkamer.

Meer over Geberit Monolith

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten