Oriëntatielicht Vind 's nachts uw weg naar het toilet

Veel mensen moeten 's nachts naar het toilet. Maar in het donker tegen dingen aanlopen en dat slaperige gevoel verstoren door het badkamerlicht aan te moeten doen, is niet ideaal. Fel licht kan onze slaap verstoren doordat de biologische klok van het lichaam in de war wordt gebracht en de aanmaak van melatonine wordt verminderd.

Wekker in de slaapkamer

De oplossing

De beste manier om dit te omzeilen is om het grote badkamerlicht uit te houden tijdens de nachtelijke uitstapjes naar het toilet en gebruik te maken van nachtverlichting met een dimfunctie. Hier komt de Geberit oriëntatieverlichting met zijn zachte LED-verlichting goed van pas. De zachte lichtstraal wordt geactiveerd door een naderingssensor. Deze slimme functie is geïntegreerdin drie Geberit-producten.

Van de Geberit DuoFresh-module, die met vrijwel elke Sigma-bedieningsplaat kan worden gecombineerd, tot de Geberit Monolith Plus-sanitairmodule en de Geberit AquaClean Mera douchewc - alle drie de producten zorgen niet alleen voor subtiele verlichting, maar zorgen ook voor frisse lucht in de badkamer dankzij de geïntegreerde geurzuivering.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer comfort in de badkamer