Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Maritiem en Industrie

Cursus

Bij de bouw of renovatie van een schip, maar ook in de industriële procesinstallaties, wordt een grote verscheidenheid aan leidingsystemen toegepast. Speciaal voor deze marktsegmenten hebben wij cursussen voor aan- en afvoer van water, chemische stoffen, perslucht, technische gassen en olie. Deze installaties worden in veel gevallen nog gelast, een tijdrovend en kostbaar proces. Zeker wanneer het gaat om bijvoorbeeld een spoedreparatie of modificatie waarbij snel gehandeld moet worden.

Met producten als Geberit Mapress, Mepla en PE-afvoerleidingen heeft Geberit enorm veel ervaring in verschillende industrieën en scheepsbouw. Met Geberit leidingsystemen kan alles gemaakt worden waardoor kosten bespaard worden in voorbereiding, uitvoering en onderhoudswerkzaamheden.

In deze cursus leert u hoe u de leidingsystemen goed, eenvoudig, schoon, veilig en snel kunt aanleggen of kunt repareren, met de juiste producten en gereedschappen. De cursus wordt afgesloten met een (kort) praktijkdeel, waarin u zelf de snelheid, schone verwerking en betrouwbaarheid van de systemen kunt ervaren.

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan deze cursus kunt u contact opnemen met uw desbetreffende accountmanager.

Doelgroep Scheepswerven, (industriële-)adviseurs, installateurs, ontwerpers en scheepswerktuigkundigen, technische dienst
Doelstelling Inzicht in en mogelijkheden voor de aanleg van een goede en betrouwbare installatie aan boord van schepen en in de industrie. Laten ervaren hoe snel, schoon en universeel leidinginstallaties toegepast kunnen worden.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname