Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Scheepsbouw & Industrie

Cursus

Bij de bouw of renovatie van een schip, maar ook in de industrie, wordt een grote verscheidenheid aan leidingsystemen toegepast: aan- en afvoer van water, chemische stoffen, gassen en olie. Dit leidt in de praktijk vaak tot verwarring of onduidelijkheid bij het onderhoud van deze installaties. Zeker wanneer het gaat om bijvoorbeeld een spoedreparatie waarbij snel gehandeld moet worden.

Met producten als Mapress CuNiFe heeft Geberit enorm veel ervaring in de industrie en scheepsbouw. Met Geberit leidingsystemen kan alles gemaakt worden. In deze cursus leert u alles over hoe installaties met de juiste producten, gereedschappen, keuren (o.a. Lloyds) en kennis goed, eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd of gerepareerd.

Hygiëne in waterleidinginstallaties is belangrijk. Dit zal dan ook uitgebreid aan de orde komen. Maar er zal ook dieper ingegaan worden op verschillende sanitaire oplossingen. De verschillende materialen en toepassingsgebieden zullen per systeem worden toegelicht. De cursus zal afgesloten worden met een (kort) praktijkdeel, waarin u zelf de snelheid, schone verwerking en betrouwbaarheid van de systemen kunt ervaren.

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan deze cursus kunt u contact opnemen met uw desbetreffende buitendienstadviseur.

Doelgroep Scheepswerven, adviseurs, installateurs, ontwerpers en scheepswerktuigkundigen, technische dienst
Doelstelling Inzicht in en mogelijkheden voor de aanleg van een goede en betrouwbare installatie aan boord van schepen en in de industrie. Laten ervaren hoe snel, schoner en universeel leidinginstallaties toegepast kunnen worden.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname