Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Service Sanitair (praktijk)

Cursus

De cursus Service Sanitair (praktijk) laat zich het best omschrijven als een echte praktijkcursus. Het monteren, demonteren en functioneren van de verschillende Geberit producten, zoals inbouw- en opbouwreservoirs, voorzetwand-systemen, armaturen, Infrarood en pneumatische sturingen, sifons en douchewc's passeren de revue.

Tijdens de cursus wordt ook inzicht verschaft in de werking van de diverse Geberit producten en worden aanwijzingen gegeven betreffende de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat de deelnemers het onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit cursusruimten uitvoeren, krijgen zij hierin een optimaal inzicht en behendigheid. Preventief onderhoud en correcte service verhoogt de levensduur van de producten en juist dat is toegevoegde waarde voor de moderne servicemonteur. Kortom, dit is een zeer actuele cursus waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.

Doelgroep Servicemonteurs, monteurs van technische diensten, installateurs
Doelstelling Cursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Service Sanitair (praktijk)

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4