Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Industriële toepassingen

Aan- en afvoer voor industrie en scheepsbouw

Toevoer- en afvoeroplossingen voor het transport van water, olie, gas, perslucht en vele andere media moeten in industriële toepassingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Met haar knowhow en tientallen jaren ervaring levert Geberit producten en systemen die een probleemloze werking verzekeren.

Persverbindingssystemen zijn tegenwoordig de standaard voor betrouwbare, economisch te installeren en te onderhouden aanvoerleidingen in de industrie. Afvoeroplossingen voor talloze industriële toepassingen moeten robuust en belastbaar zijn. Geberit levert een innovatief en tegelijk beproefd industrie-assortiment.

  • Geberit aanvoeroplossingen voor de industrie

Aanvoeroplossingen

Economische en betrouwbare persverbindingen

Geberit behoort tot de toonaangevende bedrijven die totaaloplossingen aanbieden voor de aanvoer in industriële installaties. Geberit persverbindingssystemen hebben ook in veeleisende toepassingen hun deugdelijkheid bewezen. De rentabiliteit en betrouwbaarheid zijn reeds vele jaren aangetoond. Met deze snelle, schone en betrouwbare systemen kan Geberit terugkijken op meer dan 40 jaar praktijkervaring.

Geberit Mapress rvs
Geberit Mapress koper
Geberit Mapress C-staal
Geberit Mapress CuNiFe
Geberit Mepla

  • Geberit PE afvoersysteem voor de industrie

Afvoeroplossingen

Belastbare afvoersystemen

Agressief vuilwater, complexe vuilwatersystemen, grote dakoppervlakken: in de industrie zijn de eisen voor afvoersystemen zeer strikt. Met robuuste en resistente materialen, geoptimaliseerde vormstukken, permanent dichte verbindingen, geluid-geoptimaliseerde systemen, brandbeveilingsoplossingen en onderdruk-dakafwatering biedt Geberit totaaloplossingen voor talloze afvoereisen.

Geberit PE afvoersysteem
Geberit Pluvia onderdruk-hemelwaterafvoer
Geberit brandbeveilingsoplossingen

Geberit Industrie - toepassingsgebieden

  • Geberit Industrie - toepassingsgebieden

Veiligheid gaat voor

Geberit aanvoer- en afvoeroplossingen zijn al vele jaren in gebruik in de industrie en in de scheepsbouw en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en media. De bandbreedte van de toepassingsgebieden en gebruiksmogelijkheden is nagenoeg onbeperkt. De volgende tabel toont de belangrijkste toepassingsgebieden:

Machine- en
installatiebouw
Automobiel-
industrie
Chemie en
farmacie
Scheepsbouw Levensmiddelen-
industrie
Proces-, koel-
en demiwater
Proces-, koel-
en demiwater
Proces-, koel-
en demiwater
Drinkwater-
leidingen
Drinkwater-
leidingen, proceswater
Perslucht Perslucht Perslucht Verwarming / koeling Verzadigde stoom
Technische gassen Technische gassen Technische gassen Machine-
kamersystemen
Technische gassen
Technische vloeistoffen Technische vloeistoffen Brandblus-
systemen
Zeewater-
leidingen
Reinigings-/
desinfectie-
middelen
Brandblussystemen Oliesoorten en motorbrandstoffen   Brandblus-
systemen
 

Geberit Industrie - toepassingsbereiken

Aanvoer- en afvoeroplossingen voor talloze media en toepassingen

Industriële toepassingen stellen hoge, specifieke en complexe eisen aan aanvoer- en afvoerleidingen. Geberit biedt een totaalsysteem aan voor talloze industriële toepassingsgebieden. Alle relevante informatie over de Geberit aanvoersystemen voor verschillende toepassingsgebieden vindt u in de volgende PDF-documenten.

Geberit Competence Centrum Industrie

  • Gebruik van Geberit Mapress rvs in de industrie
  • Geberit aanvoersystemen voor industriële gassen

Ondersteuning voor industriële leidingsystemen

De accountmanagers Industrie en Geberit productmanager met ondersteuning van het Competence Centrum Industrie staan tot uw dienst als u vragen heeft rond de installatie en het gebruik van de Geberit leidingsystemen voor industrie en scheepsbouw. U kunt een beroep doen op de volgende diensten:

Coördinatie van nationale en internationale projecten voor industrie en scheepsbouw.

Technische ondersteuning voor media-aanvragen, compatibiliteit van materialen, vragen in verband met goedkeuringen, selectie en hantering van materialen en gereedschappen, advies rond regels en normen, opstellen van technische documentatie en scholingen.

Online media-aanvraag voor Geberit leidingsystemen

De accountmanagers Industrie en Geberit productmanager met ondersteuning van het Competence Centrum Industrie staan tot uw dienst als u vragen heeft rond de installatie en het gebruik van de Geberit leidingsystemen voor industrie en scheepsbouw. U weet niet goed welk leidingsysteem en welk materiaal voor uw project geschikt is? Dan kunt u uw media-aanvraag indienen met het volgende formulier. Wij geven u dan graag antwoord.

Foutmelding

Vul alle met * gemarkeerde velden in.

Algemene gegevens

Informatie over het project

Informatie over het medium

Specifieke informatie voor aanvoersystemen

Specifieke informatie voor afvoersystemen

Hier kunt u bijlagen uploaden (bijv. veiligheidsinformatiebladen medium, technische gegevensbladen enz.)