Win in één vloeiende beweging een fabrieksbezoek in Zwitserland!

#FlowFitproject

Actie is 01/10/2023 verlopen

Heb jij al gewerkt met FlowFit, hét leidingsysteem van de toekomst? Dan heb je zelf kunnen ervaren hoe handig het is om met slechts één persbek verschillende diameters te verpersen en dat de fittingen ook erg praktisch zijn. Deze kun je alvorens het verpersen eenvoudig draaien, zodat je nooit meer in lastige hoeken hoeft te wurmen.
Benieuwd hoe deze fittingen gefabriceerd worden? Met je FlowFit project maak je kans op een reis voor twee personen naar de FlowFit fabriek in Zwitserland. Doe snel mee!

Meedoen is heel eenvoudig!
Heb je een FlowFit project waar je trots op bent? Groot of klein, het maakt niet uit! Maak hiervan een foto of video en upload deze op Facebook of LinkedIn met de hashtags #FlowFitproject én #winactie. Én maak kans op een fabrieksbezoek in Zwitserland voor twee personen. De prijs verloten we onder 5 deelnemers.

Bezoek Facebook of LinkedIn

Ook zonder social media kun je mee doen
Via onze eigen social media kanalen publiceren wij ook FlowFit projecten. Mail ons je project en we plaatsen deze graag op onze kanalen. Stuur een foto/video met toelichting naar marketing.nl@geberit.com